Bäst i test: Bästa bidrottninggelén 2023

Senast uppdaterad:

Bidrottninggelé - Bäst i test

Betyg Bild Namn Pris Läs mer
betyg 4,7 Healthwell Super Bidrottninggele Healthwell Super Bidrottninggele
Bästa pris
299 kr
Till butik
betyg 4,5 Apiforce Bidrottninggele Apiforce Bidrottninggele
Bästa pris
389 kr
Till butik
betyg 4,2 Royal Jelly Royal Jelly
Bästa pris
209 kr
Till butik
betyg 4,1 Exportim Pty Ltd Peking Royal Jelly Exportim Pty Ltd Peking Royal Jelly
Bästa pris
399 kr
Till butik
betyg 4,1 camette bidrottninggele Camette Gelé Royal m. Salvia + Vitamin B6 - 120 kapslar
Bästa pris
230 kr
Till butik

Bidrottninggelé har blivit ett populärt kosttillskott och det har många fördelar för hälsan. Det är gjort av ägg från bidrottningar och är en naturlig källa till en mängd näringsämnen som proteiner, aminosyror, vitaminer och mineraler. Det är också en källa till enzymer och hormoner som kan hjälpa till att reglera hormonbalansen i kroppen. Faktum är att många faktiskt upplever en förbättring av besvären under klimakteriet av ämnet.

Det finns många fördelar med att ta bidrottninggelé som kosttillskott. En av de främsta fördelarna är att det kan hjälpa till att förbättra immunförsvaret. Bidrottninggelé innehåller höga nivåer av immunglobuliner, som är proteiner som hjälper kroppen att bekämpa infektioner. Det kan också öka energinivån genom att tillhandahålla kroppen med näringsämnen som är viktiga för att producera energi.

Produkten kan också hjälpa till att främja hälsan hos hud, hår och naglar. Det innehåller nämligen höga nivåer av kollagen, som är viktigt för att hålla huden fast och förebygga rynkor. Det innehåller också höga nivåer av keratin, som är viktigt för att hålla håret och naglarna starka.

Fitnessfrank är gratis att använda och kommer alltid att vara det. Tycker du om det vi gör kan du sponsra sidan genom att klicka på en av köplänkarna. Då får vi en liten provision av återförsäljaren om du handlar något. Det gör att vi kan fortsätta upprätthålla korrekt information på sidan och göra fler tester.

Testvinnare - Bästa bidrottninggelén

Bäst i test: Healthwell Super Bidrottninggele

4,7
Innehåll
4,6
Pris
4,8
Kundbetyg
4,7
Totalt:
4,7
Till butiken
(Svenskt Kosttillskott)

Healthwell Super Bidrottninggele fördelar och nackdelar

Fördelar
 • Högdoserat kostillskott av hög kvalitet
 • Tillverkat enligt GMP och HACCP
 • Innehåller hela 4% av det aktiva ämnet 10-DHA
 • Gelatinfria kapslar
Nackdelar
 • Onödigt starkt för vissa
Egenskaper
 • Dosering: 1000 mg
 • Pris per dosering: 4,98 kr
 • Kapslar per dag: 1 st
Produkten finns att köpa här:

Bästa lågdoserade: Apiforce Bidrottninggele

4,5
Innehåll
4,7
Pris
4,1
Kundbetyg
4,6
Totalt:
4,5
Till butiken
(Svenskt Kosttillskott)

Apiforce Bidrottninggele fördelar och nackdelar

Fördelar
 • Kapslar med frystorkad bidrottninggelé
 • Små och lättsvalda kapslar
 • Veganskt
Nackdelar
 • Lite dyrare
Egenskaper
 • Dosering: 200 mg
 • Pris per dosering: 4,32 kr
 • Kapslar per dag: 1 st
Produkten finns att köpa här:

Bästa premiumvalet: Royal Jelly

4,2
Innehåll
4,4
Pris
4,3
Kundbetyg
3,7
Totalt:
4,2
Till butiken
(Svenskt Kosttillskott)

Royal Jelly fördelar och nackdelar

Fördelar
 • Högdoserade kapslar tillverkade i Australien
 • Rikt på kollagen för naturlig hudvård
Nackdelar
 • Kapslarna är ganska stora
Egenskaper
 • Dosering: 1000 mg
 • Pris per dosering: 6,97 kr
 • Kapslar per dag: 1 st
Produkten finns att köpa här:

Bästa högdoserade: Exportim Pty Ltd Peking Royal Jelly

4,1
Innehåll
4,2
Pris
4,0
Kundbetyg
4,0
Totalt:
4,1
Till butiken
(Bodystore)

Exportim Pty Ltd Peking Royal Jelly fördelar och nackdelar

Fördelar
 • Med 4 olika aktiva ingredienser
 • 10 ml gelé per kapsel
 • Rik på vitamin B1, B3 och B6
Nackdelar
 • Tillverkat i Kina
 • Dyrt
Egenskaper
 • Dosering: 2000 mg
 • Pris per dosering: 13,30 kr
 • Kapslar per dag: 1 st
Produkten finns att köpa här:

Bästa med salvia: Camette Gelé Royal m. Salvia + Vitamin B6 - 120 kapslar

4,1
Innehåll
4,1
Pris
4,3
Kundbetyg
4,0
Totalt:
4,1
Till butiken
(Med24)

Camette Gelé Royal m. Salvia + Vitamin B6 - 120 kapslar fördelar och nackdelar

Fördelar
 • Med salvia och vitamin B6
 • Framtaget för kvinnans välmående
 • Lättsvalda kapslar
Nackdelar
 • Kapsel från gelatin
Egenskaper
 • Dosering: 400 mg
 • Pris per dosering: 3,83 kr
 • Kapslar per dag: 2 st
Produkten finns att köpa här:
230 kr
Till Med24
välja rätt

Så väljer du bidrottninggelé

Att hitta det bästa bidrottninggelé kosttillskottet kan vara svårt, eftersom det finns många olika varianter och märken på marknaden. Genom att följa dessa enkla steg kan du enkelt hitta det kosttillskottet som passar dig bäst.

Tillverkning

När det gäller kosttillskott är det viktigt att välja ett märke som tillverkar produkter enligt HACCP och GMP. Om inte vill du hitta en certifiering från en oberoende organisation. Detta garanterar att produkten har genomgått en grundlig kvalitetskontroll och att det faktiskt innehåller de näringsämnen som anges på förpackningen. Så var inte rädd för att kolla efter certifieringar innan du handlar, det är ett bra sätt att säkerställa att du får en kvalitativ produkt.

Ingredienser

Se till att produkten inte innehåller för mycket tillsatser eller konserveringsmedel. Det bästa kosttillskottet ska vara gjort av ren bidrottninggelé helt utan onödiga tillsatser. Läs alltid innehållsförteckningen noga innan du köper något för att se till att det inte finns något som du är allergisk mot eller inte vill ha i din kropp.

Kvalitet

Leta efter ett märke som använder högkvalitativa ingredienser och har ett bra rykte. Det är också viktigt att välja ett märke som har en god hygien och följer höga standarder för produktionen. Så läs recensioner, fråga vänner och undersök olika märken för att hitta det märket som passar dig bäst.

Dosering

Läs noga igenom doseringen på förpackningen och följ instruktionerna. Följ också råd från din läkare eller annan hälsovårdsprofessional. Det är viktigt att inte överdosera ett kosttillskott, så följ alltid rekommendationerna från tillverkaren och rådfråga en läkare om du är osäker.

Pris

Jämför priser på olika märken och varumärken, men kom ihåg att det billigaste alternativet inte alltid är det bästa. Det är viktigt att välja ett kosttillskott som är välrenommerat och innehåller högkvalitativa ingredienser. Men det betyder inte att du måste betala en förmögenhet för ett bra kosttillskott, så jämför priser och se till att du får mest för pengarna.

Så, nu har du alla verktygen du behöver för att hitta det bästa bidrottninggelé kosttillskottet för dig. Köp inte det första kosttillskottet du ser, ta lite tid och jämför olika märken för att hitta det som passar dig bäst.

Fördelar med bidrottninggelé

Bidrottninggelé är ett kosttillskott som är känt för att ha många fördelar för hälsan. Det kan hjälpa till att förbättra immunförsvaret, öka energinivån, främja hälsan hos hud, hår och naglar och reglera hormonbalansen i kroppen. Det är också en naturlig källa till en mängd näringsämnen som är viktiga för vår hälsa.

Förbättrar immunförsvaret

En av de främsta fördelarna med bidrottninggelé är att det kan hjälpa till att förbättra immunförsvaret. Bidrottninggelé innehåller höga nivåer av immunglobuliner, som är proteiner som hjälper kroppen att bekämpa infektioner. Dessa immunglobuliner kan hjälpa till att förhindra att virus och bakterier tränger in i kroppen och orsakar sjukdom.

Ökar energinivån

Bidrottninggelé är också känt för att öka energinivån. Det innehåller näringsämnen som är viktiga för att producera energi, inklusive B-vitaminer och järn. Dessa näringsämnen kan hjälpa kroppen att bättre utnyttja maten som vi äter och ge oss mer energi under dagen.

Främjar hälsan hos hud, hår och naglar

Bidrottninggelé kan också hjälpa till att främja hälsan hos hud, hår och naglar. Det innehåller höga nivåer av kollagen, som är viktigt för att hålla huden fast och förebygga rynkor. Det innehåller också höga nivåer av keratin, som är viktigt för att hålla håret och naglarna starka. Dessa näringsämnen kan hjälpa till att ge huden, håret och naglarna en frisk och ungdomlig utseende.

Reglerar hormonbalansen

Bidrottninggelé är också känt för att hjälpa till att reglera hormonbalansen i kroppen. Det innehåller enzymer och hormoner som kan hjälpa till att balansera hormonnivåerna i kroppen. Detta kan vara särskilt användbart för kvinnor som lider av hormonella obalanser, som exempelvis PMS eller klimakteriebesvär.

Således kan bidrottninggelé vara ett utmärkt kosttillskott för att främja och vårda kroppen och hälsan. Det är viktigt att välja en kvalitativ produkt och att alltid rådfråga en läkare innan man börjar ta det, särskilt om man har någon medicinska tillstånd.

Biverkningar

Vanliga biverkningar som kan upplevas vid användning av kosttillskott med bidrottninggelé är magbesvär och allergiska reaktioner. Magbesvär innebär oftast att man känner sig uppblåst eller illamående och kan helt enkelt bero på att kroppen inte är riktigt van vid den nya ämnet. Detta ger vanligtvis milda symtom och försvinner snabbt, men om det blir värre bör man sluta ta kosttillskottet och rådfråga en läkare.

I vissa fall kan allergiska reaktioner förekomma. Symptom kan inkludera utslag, svullnad och i värsta fall andnöd. Om man upplever dessa symtom bör man omedelbart sluta ta kosttillskottet och kontakta sjukvården.

Det är också viktigt att notera att bidrottninggelé kan interagera med vissa mediciner, så rådfråga din innan du börjar ta ett kosttillskott om du tar några mediciner. Detta gäller särskilt om man tar blodförtunnande mediciner, diabetesmediciner eller hormonella läkemedel.

Var alltid uppmärksam på din hälsa och se till att vara medveten om eventuella biverkningar som kan uppstå vid användning av bidrottninggelé. Om du skulle uppleva allvarliga eller varaktiga biverkningar bör du såklart sluta ta kosttillskottet.

vanliga frågor om Bidrottninggelé

FAQ

Varför ska jag ta bidrottninggelé?

Många väljer att ta bidrottninggelé som kosttillskott för att förbättra immunförsvaret, öka energinivån, främja hälsan hos hud, hår och naglar och reglera hormonbalansen i kroppen.

Hur ska jag ta bidrottninggelé?

Följa alltid tillverkarens rekommendationer när du börjar ta bidrottninggelé. Det är vanligtvis rekommenderat att ta ett visst antal kapslar eller teskedar per dag, beroende på varumärket.

Kan man överdosera?

Det är möjligt att överdosera bidrottninggelé genom att ta för höga doser. Överdosering kan leda till magbesvär, illamående och andra obehagliga symtom. Det är också viktigt att komma ihåg att alla personer är olika och kan ha olika reaktioner på olika doseringar av ett kosttillskott.

Kan bidrottninggelé hjälpa att bli gravid lättare?

Det finns viss forskning som tyder på att bidrottninggelé kan hjälpa till att öka fertiliteten hos både män och kvinnor. Bidrottninggelé är en naturlig källa till en mängd näringsämnen som är viktiga för reproduktionshälsan som proteiner, aminosyror, vitaminer och mineraler. Dessa näringsämnen kan hjälpa till att främja hormonbalansen i kroppen och därmed öka chanserna till befruktning.

Det finns också forskning som tyder på att bidrottninggelé kan hjälpa till att reglera menstruationscykeln och öka livmoderslemhinnan, vilket kan göra det lättare för ett befruktat ägg att fästa.

Men det är viktigt att notera att det inte finns nog med bevis för att garantera att bidrottninggelé kan hjälpa till att öka chanserna, så om det är ett problem som ni står inför är det bättre att rådfråga en läkare.

Hjälper det mot klimakteriebesvär?

Det finns många som upplever att bidrottninggelé hjälper till att lindra vissa klimakteriebesvär. Bidrottninggelé är en naturlig källa till en mängd näringsämnen som är viktiga för hormonbalansen i kroppen, vilket kan minska symtomen på klimakteriet.

Användare vittnar om att det hjälper till att minskar vallningar och ångest, samt hjälper till att förbättra humöret och sömnen hos de som genomgår klimakteriet.

Men det är viktigt att notera att det inte finns nog med forskning för att det skulle ha någon effekt att lindra alla klimakteriebesvär.

Hur testar vi bidrottninggelé på Fitnessfrank.se?

 • Innehåll: Hur mycket bidrottninggelé innehåller produkten per dosering? Innehåller den några onödiga tillsatser?
 • Kvalitet: Är produkten tillverkad enligt HACCP och GMP? Har den några certifieringar?
 • Pris: Hur mycket kostar den? Vad blir priset per dosering?
 • Kundbetyg: Är kunderna nöjda med produkten?
Senast uppdaterad: 12 januari 2023
Betygsätt den här artikeln
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
16 röster, Betyg: 4.5 / 5
robban 1
Robin Johansson
Grundare och nutritionist
Utbildning: Linköpings universitet

Robin är vår nutritionist som för närvarande arbetar med livsmedelskunskap med fokus på kost och träning. Han har arbetat i över 10 år med frågor som rör personers hälsa baserat på deras kostvanor.

Han älskar konditionsträning, vegetarisk matlagning och brinner för att lära ut andra om kosthållning. Framförallt vilka positiva men även negativa effekter olika kostvanor kan ha.