4,4
Innehåll
4,3
Smak & Lösning
4,6
Pris
4,8
Kundbetyg
4,3
Totalt:
4,4
IMG 20221026 140445 IMG 20221026 140509 IMG 20221026 140612 IMG 20221026 140715 IMG 20221026 140834

Recension av Core Whey Protein

Proteintillskott är viktigt för alla som vill bygga muskler och hålla sig friska. Core Whey Protein är ett populärt tillskott som har vunnit dragkraft i hälso- och fitnessvärlden på grund av dess högkvalitativa ingredienser och fantastiska smak. I den här recensionen ska vi titta närmare på Core Whey Protein och vad som skiljer det från andra proteintillskott. Vi kommer också att diskutera fördelarna med att använda Core Whey Protein, hur det kan hjälpa dig att nå dina träningsmål och eventuella nackdelar som du bör vara medveten om. Låt oss dyka in och ta reda på om Core Whey Protein är rätt tillskott för dig.

 

Vad är Core Whey Protein?

Core Whey Protein är ett proteinpulver tillverkat av Svenskt Kosttillskott. Företaget grundades av Magnus Norrestam 2005 och har snabbt blivit en av de ledande tillverkarna av kosttillskott. Enligt företagets webbplats är alla deras produkter formulerade med kvalitetsingredienser och designade för att möta behoven hos alla som försöker bygga muskler, återhämta sig efter ett träningspass eller få tillräckligt med protein i kosten.

 

Innehåll

En portion på 33 g Core Whey Protein innehåller:

129 kcal

26 g protein

2 g kolhydrater

1,7 g fett

Detta gör Core Whey Protein till en utmärkt proteinkälla samtidigt som den är relativt låg i kolhydrater och fett. Den har också imponerande 6 g naturligt förekommande grenade aminosyror (BCAA), som bidrar till att bygga och reparera muskelvävnad. Även om vissa användare kan tycka att kolhydrat- och fetthalten är acceptabel, kanske andra föredrar ett proteinpulver som är helt utan kolhydrater. Om detta är fallet för dig rekommenderar vi att du kollar in vår recension av Pure Protein. Detta tillskott är helt fritt från kolhydrater och fetter, vilket gör det till ett idealiskt val för alla som följer en strikt lågkolhydratdiet.

Core Whey Protein-produkten kommer i en mängd olika smaker som inkluderar choklad, Vanilla Milkshake och jordgubbar. Varje portion av Core Whey Protein innehåller 26 g protein.

Angående allergener innehåller den mjölk och soja. Det kan innehålla spår av ägg och havre.

 

Smaker

I stort sett alla smaker har fått höga betyg av kunderna. Vissa tycker dock att de är lite för söta, men för de finns det lättsötade alternativ av de mest populära smakerna.

Vi har testat chokladboll, jordgubbar med grädde och vanilj milkshake.

Chokladboll - 8/10

Chokladsmaken är en klassisk favorit och denna gör ingen besviken. Det är definitivt på den sötare sidan och ger dig den klassiska chokladproteinshakesmaken.

Jordgubbar med grädde - 7/10

Om du är ett fan av jordgubbar kommer du att njuta av den här versionen. Den smakar som en len jordgubbsmilkshake och har en söt smak.

Vanilj Milkshake - 9/10

Vaniljmilkshakesmaken är en personlig favorit. Den har en subtil vaniljsmak och doftar precis som en krämig vaniljshake.

 

Pris

Core Whey Protein kommer i en 1 kg behållare och kostar cirka 259 kr. Detta placerar proteinpulvret i en låg genomsnittlig prisklass med tanke på dess storlek.

Att köpa ett 4-pack blir det runt 215 kr/kg vilket är ett bra pris.

 

Vad är det bra för?

En fördel med Core-protein är att det är ett högkvalitativt protein som kan hjälpa dig att bygga muskler och återhämta dig från träningspass. Proteiner är kända för att bidra till återuppbyggnad och reparation av muskelvävnad och detta kan vara särskilt fördelaktigt för individer som tränar.

En annan fördel med att använda vassleprotein är att det kan öka din mättnadskänsla, vilket gör det till ett utmärkt dietverktyg. En skopa vassleprotein i din morgonsmoothie eller som mellanmål efter träningen kan dämpa din aptit och hindra dig från att göra ohälsosamma matval.

 

Hur man använder det

En skopa (33 g) Core Whey Protein kan blandas med 300-350 ml vatten, mjölk eller din favoritdryck. Den kan även användas med frukt eller naturliga sötningsmedel (utan tillsatta kolhydrater).

Detta är mest bekvämt att göra i en shaker.

 

Fördelar och nackdelar

Fördelar

Nackdelar

 

Överväganden

Detta protein är mest lämpligt för en kaloribegränsad diet och/eller högintensiv träning. Den är inte lämplig för dig som lider av allergier mot mjölk, ägg, soja eller havre.

 

Slutsats

Core Whey Protein är ett utmärkt val för dem som vill komplettera sin kost med ett högkvalitativt proteinpulver. Produkten kommer i en behållare på 1 kg och kostar cirka 259 kr, vilket gör den till ett prisvärt alternativ för den som har en budget.

Den har recenserats positivt på grund av dess fantastiska smak, lätta blandbarhet och högkvalitativa ingredienser. Core Whey Protein innehåller ett vassleproteinkoncentrat, samt en hög mängd grenkedjiga aminosyror.

Den är fri från konstgjorda sötningsmedel, färger och smaker, och är lämplig för vegetarianer.

Core Whey Protein är ett protein av god kvalitet som kan användas som en del av en dietplan för att hjälpa dig bygga och reparera muskler, återhämta dig från träningspass och känna dig mättare. Den finns i mer än 15 olika smaker och varje skopa innehåller 26 g protein och 6 g BCAA.

Kolla gärna in hur Core Whey Protein placerade sig i vår lista på det bästa proteinpulver.

Senast uppdaterad: 2 februari 2023
4,4
Innehåll
4,3
Smak & Lösning
4,6
Pris
4,8
Kundbetyg
4,3
Totalt:
4,4