4,3
Innehåll
4,6
Smak & Lösning
4,3
Pris
3,9
Kundbetyg
4,4
Totalt:
4,3
IMG 20221026 171835 IMG 20221026 171941 IMG 20221026 171950 IMG 20221026 172015 IMG 20221026 172513 IMG 20221026 173442 IMG 20221026 173105

Recension av Protein.se proteinpulver

Proteinpulver har blivit allt mer populärt de senaste åren, och det finns otaliga märken och typer av proteinpulver tillgängliga. Ett av de populäraste varumärkena är Protein.se, men är det värt hypen? I denna omfattande recension kommer vi att utforska allt du behöver veta om Protein.se proteinpulver, så att du kan fatta ett välgrundat beslut om det är rätt för dig.


Vad är Protein.se Proteinpulver

Protein.se Proteinpulver är ett högkvalitativt, otroligt gott proteinpulver perfekt för före och efter ett träningspass. Med 25 olika vitaminer och mineraler och en hög proteinhalt håller den dig mätt längre. Den innehåller också koffein, Yerba Mate och acetyl-L-karnitin för ökad energi och stöd för viktminskning. Den fantastiska smaken gör den idealisk för smoothies, och med skopan som ingår i burken är det lätt att portionera den exakta mängden pulver som behövs för alla recept. Oavsett vad ditt mål är – från att öka muskelmassa och styrka till att helt enkelt äta ett mättande mellanmål – är Protein.se Proteinpulver ett mycket bra val!

Den innehåller 25 olika vitaminer och mineraler, samt höga halter av både protein och fibrer för att hålla dig mätt längre. Detta gör det till ett fantastiskt proteinpulver i en timme före och direkt efter ett träningspass. Dessutom kommer varje burk med en skopa, vilket innebär att du inte behöver mäta upp rätt mängd varje gång du använder den. Detta otroligt välsmakande proteinpulver är inte bara bra för smoothies och snacks utan med koffein, Yerba Mate och acetyl-L-Karnitin, det hjälper också till att stödja viktminskning i kombination med hälsosamma matvanor. Det hjälper också till att öka muskelmassa och styrka, vilket gör det till det perfekta valet för idrottare eller gymbesökare.

Fördelar och nackdelar

Fördelar

Nackdelar

 

Det här pulvret stödjer viktminskning i kombination med hälsosamma matvanor medan proteinet hjälper dig att öka muskelmassa och styrka.

Supergott och perfekt för smoothies – prova det idag!

 

Analys av ingredienserna

Den höga proteinhalten i pulvret hjälper till att öka muskelmassa och styrka, perfekt en timme före och direkt efter ett träningspass. Otroligt gott proteinpulver från Protein.se är packat med 25 olika vitaminer och mineraler, så att du kan se till att din kropp får det den behöver. Det höga proteininnehållet och fibrerna håller dig mätt längre, vilket gör den perfekt för ett mellanmål eller smoothie. Dessutom innehåller den koffein, Yerba Mate och acetyl-L-karnitin för en extra energikick. Yerba Mate i synnerhet stödjer viktminskning i kombination med hälsosamma matvanor. Med detta supergoda chokladproteinpulver får du alla näringsmässiga fördelar med proteiner, samt läcker smak!

Protein.se proteinpulver har ett högt proteininnehåll för att hjälpa till att bygga muskelmassa och styrka, samt fibrer för att hålla dig mätt längre. Supergott och perfekt till smoothies, en skopa ingår i burken, så du kan dricka den som mellanmål eller speciellt efter ett träningspass. Protein hjälper dig att öka både muskelmassa och styrka samtidigt som det ger viktiga näringsämnen för kroppen.

100 g Protein.se proteinpulver innehåller:

Smak och lösning

Det otroligt läckra proteinpulvret fick strålande recensioner från testare, där många noterade dess läckra smak och krämiga konsistens. Drick det som mellanmål eller speciellt efter ett träningspass.

Den finns i 8 olika smaker varav vi provade jordgubb/banan, belgisk choklad och chai latte. De blandade alla otroligt bra i vatten och mjölk och hade en läcker, krämig smak.

Jordgubb Banan 7/10

Om du gillar smaken av jordgubb och banan är detta det perfekta proteinpulvret för dig! Det blandar sig bra och smaken är väldigt naturlig, inte för stark. Det är den mest tillgängliga smaken för de flesta också eftersom dessa två smaker säljs nästan överallt.

Belgisk choklad 8/10

Om du gillar choklad är denna smak för dig! Det smakar verkligen som en chokladproteinshake. Denna smak är lite mer komplex och ger dig mer energi tack vare koffeinet den innehåller.

Chai latte 9/10

Det skiljer sig verkligen från de andra smakerna eftersom det inte smakar som ett vanligt choklad- eller jordgubbsproteinpulver. Om du gillar chai-te eller kaffe kommer du att älska denna smak. Det blandar sig bra och smaken är inte för stark.

Prissättning

Protein.se pulver är ett ganska dyrt proteinpulver på marknaden, kostar runt 350 kr för en 1kg påse. Även om detta är dyrare än andra pulver, är det av hög kvalitet och förser din kropp med många viktiga vitaminer och mineraler samt en hög mängd protein. Det är värt det om du tänker långsiktigt och tänker på att du kommer att kunna skapa hälsosamma matvanor som håller.

Om du letar efter ett enkelt proteinpulver där du får bäst valuta för pengarna rekommenderar vi istället GAAM 100 % Whey Premium.

Slutsats

Vi gillade verkligen att prova Protein.se proteinpulver och känner att det är ett högkvalitativt tillskott som kommer att gynna både din träning och din allmänna hälsa. Det är särskilt bra för att få muskler och återhämta sig snabbare från träningspass.

Eftersom det är dyrare än andra proteinpulver, kommer det inte att vara det mest praktiska proteinpulvret att köpa regelbundet. Fundera istället på att köpa ett mer prisvärt pulver att använda dagligen och spara Protein.se till speciella pass eller när du verkligen behöver ha ett lyckat pass.

Sammantaget är Protein.se proteinpulver ett jättebra tillskott att ha i träningsväskan. Det förser din kropp med många nyttiga näringsämnen samt en hög mängd protein som hjälper dig att få muskler och återhämta dig snabbare efter träning. Smakerna är fantastiska och den blandas väl med vatten eller mjölk. Vi rekommenderar speciellt Chai Latte-smaken.

Detta proteinpulver fick priset "bästa proteinpulver för kvinnor" i vår stora lista över proteinpulver recension.

Senast uppdaterad: 2 februari 2023
4,3
Innehåll
4,6
Smak & Lösning
4,3
Pris
3,9
Kundbetyg
4,4
Totalt:
4,3