Bästa testoboostern - Recension av 5 produkter

Senast uppdaterad:
Öka dina hormonnivåer med hjälp av dessa kosttillskott med välbeprövade aktiva testohöjande ämnen.
Testobooster - Bäst i test
Betyg Bild Namn Pris Läs mer
betyg 4,5 RAW Test RAW Test
Bästa pris
349 kr
Till butik
betyg 4,5 L-Argiplex Total Man L-Argiplex Total Man
Bästa pris
267 kr
Till butik
betyg 4,3 Core Tribulus 90 Core Tribulus 90
Bästa pris
179 kr
Till butik
betyg 4,1 Elexir Pharma Teston Man Balans Elexir Pharma Teston Man Balans
Bästa pris
299 kr
Till butik
betyg 3,9 Mutant Nutrition Test Mutant Nutrition Test
Bästa pris
255 kr
Till butik
Se alla testvinnare

Det manliga könshormonet är det som gör en man till en man. Dessvärre finns det många aspekter av det moderna livet som gör att de generella hormonnivåerna minskar. En stillasittande livsstil, övervikt, stress, sömnbrist med mera. Den som har brist kommer drabbas av en eller flera oönskade effekter, såsom: sämre erektioner, svårare att bygga muskler, utvecklande av så kallade manboobs eller chipstuttar.

Vi har här testat ett 20-tal olika receptfria testoboosters och bäst överlag blev RAW Test. En produkt som står sig mycket konkurrenskraftig när det kommer till både pris och innehåll.

Fitnessfrank är gratis att använda och kommer alltid att vara det. Tycker du om det vi gör kan du sponsra sidan genom att klicka på en av köplänkarna. Då får vi en liten provision av återförsäljaren om du handlar något. Det gör att vi kan fortsätta upprätthålla korrekt information på sidan och göra fler tester.

De 5 bästa testoboosters i mars 2023

 1. RAW Test Bäst i test: RAW Test 4,5/5
 2. L-Argiplex Total Man Bästa för sexuell boost: L-Argiplex Total Man 4,5/5
 3. Core Tribulus 90 Bästa billiga: Core Tribulus 90 4,3/5
 4. Elexir Pharma Teston Man Balans Bästa premium: Elexir Pharma Teston Man Balans 4,1/5
 5. Mutant Nutrition Test 90 caps Bästa med Testosurge®: Mutant Nutrition Test 3,9/5

1. RAW Test

Bäst i test - En välbalanserad testobooster för ett välbalanserat liv
4,5
Totalt:
4,5/5
Till butiken
(Svenskt Kosttillskott)
 • Storlek: 120 kaps
 • Pris / kapsel: 2,91 kr
 • Pris / portion: 11,63 kr
 • Aktiva ämnen: 20 st
raw test 1 raw test 2 raw test 3 raw test 4 raw test 5 raw test 6

Det här är vår absoluta favorit och vi utnämner den till bäst i test när det kommer till testoboosters. Den innehåller en mycket bra balans av olika vitaminer och mineraler som helt klart gör sitt jobb. Den mest aktiva ingredienser är zink som många män har brist på, särskilt vegetarianer. Zink hjälper kroppen att läka efter till exempel hård träning. Om du har någon form av mildare erektionsproblem är det också vanligt att det beror på zinkbrist varför det här tillskottet kan förbättra din prestation både i sängen och på gymmet.

Raw Test kommer i kapselform. Rekommenderad dos är 4 tabletter om dagen i cykler om åtta veckor. Du tar kapslarna innan det är dags att gå och lägga dig. Du kan köpa Raw Test i flera olika storlekar där 120 kapslar, det vill säga en månads förbrukning, är standard. Raw Test ger bäst effekt om du tar det i samband med att du är inne i en byggarfas. Du kommer kunna träna hårdare och oftare om du tar det här preparatet enligt rekommendationerna.

Vi upplevde utan tvekan att Raw Test var "bäst i test". Vi gillar att den innehåller rikliga mängder zink, som i många fall är en avgörande orsak till låga testosteronnivåer. Samtidigt har man prioriterat många andra särskilt utvalda verksamma ämnen.

Fördelar

 • Väldigt bra sammansättning
 • Bidrar till bättre nattsömn
 • Bättre sex, bättre träning

Nackdelar

 • Relativt dyr
Produkten finns att köpa här:
349 kr
349 kr

2. L-Argiplex Total Man

Bästa för sexuell boost - En testobooster för dig som vill öka din sexuella lust och förmåga.
4,5
Totalt:
4,5/5
Till butiken
(Svenskt Kosttillskott)
 • Storlek: 90 kaps
 • Pris / kapsel: 2,97 kr
 • Pris / portion: 5,93 kr
 • Aktiva ämnen: 12 st
l argiplex total 7 l argiplex total 1 l argiplex total 2 l argiplex total 3 l argiplex total 5 l argiplex total 6

Det här är också en produkt som funnits länge på marknaden. Den har framförallt sålts som en afrodisiakum, ett naturligt sätt att öka sexlusten och prestationen. Den är nämligen baserad på ginsengroten som länge använts just som ett sexbefrämjande läkemedel i traditionell kinesisk medicin. Utöver ginseng innehåller den precis som de andra tillskotten zink samt magnesium. Det är alltså inte i första hand en testobooster för dig som vill bli starkare. Utan du väljer den här för att prestera bättre i sängen. Där fungerar den dock väldigt bra.

L-Argiplex Total Man ska tas i samband med en måltid för att få bäst effekt. Du börjar på en högre dos, 4 tabletter om dagen i två veckor. När uppbyggnadsfasen är över kan du sänka ditt intag till två tabletter om dagen. Kostnaden är alltså högre i början, men när du väl tagit dig igenom den perioden är det ett prisvärt tillskott.

Testpanelen utnämnde L-Argiplex Total Man som "bäst testobooster för sexuell boost". Kombinationen ginseng och zink har såväl en gedigen anekdotiskt gynnsam effekt, som relevant forskning bakom sig. Vi gillar att den ger kroppen en chans att få igång sin endogena produktion av könshormoner.

Fördelar

 • Ökar sexlusten märkbart I längden prisvärd
 • Klassiska ingredienser
 • Utsedd till Årets energiboost i Swedish Health Awards 2017

Nackdelar

 • Tveksam påverkan på muskeltillväxten
Produkten finns att köpa här:
267 kr
267 kr

3. Core Tribulus 90

Bästa billiga - En prisvärd testobooster som förbättrar ditt sexliv
4,3
Totalt:
4,3/5
Till butiken
(Svenskt Kosttillskott)
 • Storlek: 100 kaps
 • Pris / kapsel: 1,79 kr
 • Pris / portion: 3,58 kr
 • Aktiva ämnen: 4 st
core tribulus 1 core tribulus 2 core tribulus 3 core tribulus 4 core tribulus 5 core tribulus 6

Core Tribulus 90 är ett nittioprocentigt extrakt av tribulus Terrestris med 450 mg saponiner per kapsel. Ett smidigt sätt att nå upp till tillräckliga nivåer för hormonell påverkan. Då Core Tribulus 90 även innehåller zink och Vitamin B6 är det en helhetslösning för dig som vill maximera muskeltillväxt och tillväxthormon.

Jämfört med konkurrenterna så har Core säkerställt att Tribulus 90 faktiskt innehåller verksamma nivåer. Alltför många produkter stoltserar med innehåll utan att engagera sig i huruvida nivåerna är tillräcklig. Vill du ha fördelarna som kommer med Tribulus Terrestris är det här ett riktigt bra val.

Vi kom fram till att "bästa billiga testoboostern" var Core Tribulus 90. Med biologiskt verksamma nivåer av populära tribulus terrestris tillför den något andra produkter helt enkelt saknar. Även om den kostar mer än övriga alternativ så gillar vi att den är unik i sin sammansättning.

Fördelar

 • Både örter och mineraler
 • Positiv inverkan på sexlivet
 • Prisvärd

Nackdelar

 • Stor skillnad i upplevd effekt
Produkten finns att köpa här:
179 kr
179 kr

4. Elexir Pharma Teston Man Balans

Bästa premium - En testobooster i premiumsegmentet för dig som inte nöjer dig med mindre än det bästa
4,1
Totalt:
4,1/5
Till butiken
(Svenskt Kosttillskott)
 • Storlek: 60 kaps
 • Pris / kapsel: 4,98 kr
 • Pris / portion: 9,97 kr
 • Aktiva ämnen: 7 st
teston man balans 1 teston man balans 2 teston man balans 6 teston man balans 3 teston man balans 4 teston man balans 5

Även detta preparat är främst baserat på zink och bockhornsklöver. Bockhornsklöver sägs kunna bidra både till bättre muskeltillväxt och till en ökad förbränning vilket gör det till ett bra alternativ för dig som deffar. Utöver det innehåller det dessutom mycket av vitamin B6 som har flera hälsofrämjande effekter. Det är en vitamin som bland annat kan hjälpa dig att få en bättre hormonbalans och därmed en bättre nattsömn. Det är i sig något som har positiv påverkan på hormonproduktionen.

Det här är en av de dyraste testoboosters vi har testat, men den ger definitivt värde för pengarna om du tycker dig ha råd med den. En nackdel är att många tycker att tabletterna smakar konstigt och kan ha svårt att svälja ner dem. ,Det blir dock enklare om du tar tabletterna (1-2 om dagen) i samband med en måltid och sköljer ner dem med mycket vatten.

Som det "bästa premiumvalet" plockade testpanelen fram Elixir Pharma Teston Man Balans. Med påtagliga mängder av de verksamma ämnena är detta en produkt som ger resultat. Vi gillar att den ger kroppen vad som behövs för att kalibrera ett flertal kroppsegna hormoner.

Fördelar

 • En väldigt bra testobooster
 • Bra sammansättning av ämnen
 • Med bockhornskläver

Nackdelar

 • Dyr
 • Smakar illa
Produkten finns att köpa här:
299 kr
299 kr

5. Mutant Nutrition Test

Bästa med Testosurge® - Ett välbeprövat och omåttligt populärt preparat
3,9
Totalt:
3,9/5
Till butiken
(Proteinbolaget)
 • Storlek: 90 kaps
 • Pris / kapsel: 2,83 kr
 • Pris / portion: 8,50 kr
 • Aktiva ämnen: 6 st
mutant test 1 mutant test 2 mutant test 3 mutant test 4 mutant test 5 mutant test 6

Mutant Nutrition Test är en av de absoluta storsäljarna när det kommer till testoboosters. Det är ett av de tillskott i den här kategorin som funnits längst i Sverige och den fortsätter vara populär. Det finns en anledning till det. För det är nämligen ett mycket bra val i och med att den är fullproppad av bra saker som verkar tillsammans för att öka din testoproduktion på naturlig väg. Utöver bra mängder zink och bockhornsklöver innehåller den även DAA (D-asparginsyra) som du också hittar i många populära PWO:s. DAA frigör hormoner som bidrar till muskelåteruppbyggnad efter ett hårt pass på gymmet.

Du rekommenderas att ta 3-6 kapslar om dagen. Helst på fastande mage direkt på morgonen vilket inte passar alla. Om du får tillräcklig effekt av den lägre dosen är det här också en väldigt prisvärd produkt. Att den har funnits så länge och använts av så många gör också att du kan känna dig helt säker på att den inte innehåller något som kan göra att du fastnar i ett dopingtest. Det är helt enkelt en väldigt bra och säker produkt. En klassiker av en anledning.

Testpanelen lyfte fram Mutant Nutrition Test som "bästa testoboostern med Testosurge®". En unik blandning som har kliniskt bevisat effekt på både kroppsfettsnivåer och biotillgängligt testosteron. Vi gillar att man kan känna sig trygg i vetskapen att man får en produkt som är kliniskt testad.

Fördelar

 • Testad under lång tid
 • Innehåller DAA
 • Bra effekt

Nackdelar

 • Intas på fastande mage
Produkten finns att köpa här:
255 kr

Jämför våra 5 testvinnare

Här är en snabb överblick över hur våra toppval står sig i en jämförelse. Klicka på en rubrik i tabellen för att sortera produkterna.

Testobooster Storlek Pris / kapsel Pris / portion Aktiva ämnen Totalbetyg Pris
RAW Test 120 kaps 2,91 kr 11,63 kr 20 st Betyg 4,5 / 5
4,5 / 5
Pris från
349 kr
L-Argiplex Total Man 90 kaps 2,97 kr 5,93 kr 12 st Betyg 4,5 / 5
4,5 / 5
Pris från
267 kr
Core Tribulus 90 100 kaps 1,79 kr 3,58 kr 4 st Betyg 4,3 / 5
4,3 / 5
Pris från
179 kr
Elexir Pharma Teston Man Balans 60 kaps 4,98 kr 9,97 kr 7 st Betyg 4,1 / 5
4,1 / 5
Pris från
299 kr
Mutant Nutrition Test 90 caps 90 kaps 2,83 kr 8,50 kr 6 st Betyg 3,9 / 5
3,9 / 5
Pris från
255 kr
viktiga faktorer för att välja rätt testobooster

Hur man väljer rätt testobooster

Det är inte alldeles enkelt att jämföra två testoboosters och se att den ena är bättre eller sämre än den andra. För att underlätta för dig har vi här sammanställt en guide med de viktigaste ingredienserna du ska leta efter samt andra aspekter som är viktiga att tänka på för att hitta rätt tillskott.

 

Så gjorde vi testet

Det finns många olika sorters testoboosters och effekten skiljer sig åt markant. Även samma produkt har olika bra effekt på olika människor. För att göra ditt val lite enklare har vi här valt att utse bästa alternativet i fem olika kategorier.

Som grund för testet valde vi ut ett 20-tal produkter som utmärkt sig lite extra när det kommer till innehåll, pris, popularitet samt betyg från tidigare kunder. De har sedan testats noggrant och därefter betygsatts på ett antal punkter:

 • Innehåll: Vilka aktiva ämnen innehåller produkten? Innehåller den tillräckligt mycket av respektive ämne? Hur mycket "onödiga" tillsatser innehåll den?
 • Användning: Hur många kapslar behöver man ta åt gången och per dag? Är de lätta att svälja?
 • Effekt: Har du upplevt någon positiv effekt sedan du började använda produkten? Har du råkat ut för några biverkningar?
 • Kvalitet: Vem har står bakom produkten och var är den tillverkad? Kan man lita på att den innehåller angiven mängd av respektive ämne?
 • Pris: Hur mycket kostar produkten? Vad blir priset per kapsel, dos och dag? Skulle du själv kunna tänka dig att köpa den här produkten? 

Slutligen har vi sammanställt alla betygen och vinnaren i varje kategori blir helt enkelt produkten med det högsta totalbetyget.

Betygsätt den här artikeln
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
40 röster, Betyg: 4.9 / 5
robban 1
Robin Johansson
Grundare och nutritionist
Utbildning: Linköpings universitet

Robin är en engagerad och hängiven skribent som brinner för att sprida kunskap om näringslära, kosttillskott, hälsokost, vitaminer och mineraler. Hans intresse för ämnet började tidigt och har sedan dess vuxit till en livslång passion som ständigt driver honom att lära sig mer och dela med sig av sina insikter.

Med sin naturliga förmåga att förklara komplicerade ämnen på ett enkelt och lättbegripligt sätt har Robin hjälpt otaliga människor att få en bättre förståelse för hur rätt kost och näringsintag kan göra underverk för hälsan. Hans ärliga och genuina engagemang för att hjälpa andra att må bättre och uppnå sina hälsomål återspeglas i hans artiklar.