Bäst i test: Bästa testoboostern 2021

Bli den bästa man du kan bli med hjälp av vårt test av testoboosters
robban
Skriven av Robin Johansson
Uppdaterad september 2021

Testosteron är det som gör en man till en man. Dessvärre finns det många aspekter av det moderna livet som gör att de generella testosteronnivåerna minskar. En stillasittande livsstil, övervikt, stress, sömnbrist med mera. Den som har testosteronbrist kommer drabbas av en eller flera oönskade effekter, såsom: sämre erektioner, svårare att bygga muskler, utvecklande av så kallade man boobs eller chipstuttar. Som tur är finns det receptfri hjälp att få. Vi har testat ett stort antal olika testosteronboosters på marknaden och valt ut de fem vi tycker är bäst.

Våra redaktörer undersöker, testar och rekommenderar oberoende av andra de bästa produkterna. Du kan läsa mer om hur vi går tillväga när vi gör våra tester här. Vi kan få en provision på köp som görs via länkar på sidan.

Såhär gjorde vi testet av testoboosters

När vi gjorde det här testet har vi framförallt tittat på hur boostern är sammansatt. Vilka är de aktiva ingredienserna och hur är de anpassade till en hårt tränande livsstil. En testobooster kommer inte lösa dina problem, den kan bara hjälpa dig lösa dem. En bra testobooster ska innehålla saker som dels stimulerar kroppens naturliga produktion av testosteron, samt också hjälpa dig att lättare hitta en livsstil som ytterligare förbättrar det samma. Om du lägger pengar på testoboosters behöver du alltså vara medveten om att det här inte är steroider. Det är medel som kan hjälpa dig få igång och öka testoproduktionen samt hjälpa dig somna lättare och träna hårdare vilket i sig ger bra effekt.

Testvinnare - Bästa testoboostern

 • RAW Test - Bäst i test
 • Core Tribulus 90 - Bästa budgetvalet
 • Elexir Pharma Teston Man Balans - Bästa premiumvalet
 • Mutant Nutrition Test, 90 caps
 • L-Argiplex Total Man

Vilken testobooster är bäst?

Vi har testat många testobooster. Nedan följer de produkterna som vi rekommenderar från testet, vad som är bra och dåligt med respektive testobooster samt en recension av varje produkt.

 1. 1. RAW Test- Bäst i test

  9,5/10
  En välbalanserad testobooster för ett välbalanserat liv
  RAW Test
  Bäst i test
  Storlek
  120 kaps
  Pris / kapsel
  2,91 kr
  Pris / portion
  11,63 kr
  Till Butik
  349 kr
  Fördelar
  • Väldigt bra sammansättning
  • Bidrar till bättre nattsömn
  • Bättre sex, bättre träning
  Nackdelar
  • Relativt dyr

  Det här är vår absoluta favorit och vi utnämner den till bäst i test när det kommer till testoboosters. Den innehåller en mycket bra balans av olika vitaminer och mineraler som helt klart gör sitt jobb. Den mest aktiva ingredienser är zink som många män har brist på, särskilt vegetarianer. Zink hjälper kroppen att läka efter till exempel hård träning. Om du har någon form av mildare erektionsproblem är det också vanligt att det beror på zinkbrist varför det här tillskottet kan förbättra din prestation både i sängen och på gymmet.

  Raw Test kommer i kapselform. Rekommenderad dos är 4 tabletter om dagen i cykler om åtta veckor. Du tar kapslarna innan det är dags att gå och lägga dig. Du kan köpa Raw Test i flera olika storlekar där 120 kapslar, det vill säga en månads förbrukning, är standard. Raw Test ger bäst effekt om du tar det i samband med att du är inne i en byggarfas. Du kommer kunna träna hårdare och oftare om du tar det här preparatet enligt rekommendationerna.

  Läs mer
 2. 2. Core Tribulus 90- Bästa budgetvalet

  9,3/10
  En prisvärd testobooster som förbättrar ditt sexliv
  Core Tribulus 90
  Storlek
  100 kaps
  Pris / kapsel
  1,79 kr
  Pris / portion
  3,58 kr
  Till Butik
  179 kr
  Fördelar
  • Både örter och mineraler
  • Positiv inverkan på sexlivet
  • Prisvärd
  Nackdelar
  • Stor skillnad i upplevd effekt
 3. 3. Elexir Pharma Teston Man Balans- Bästa premiumvalet

  9,1/10
  En testobooster i premiumsegmentet för dig som inte nöjer dig med mindre än det bästa
  Elexir Pharma Teston Man Balans
  Storlek
  60 kaps
  Pris / kapsel
  4,98 kr
  Pris / portion
  9,97 kr
  Till Butik
  299 kr
  Fördelar
  • En väldigt bra testobooster
  • Bra sammansättning av ämnen
  Nackdelar
  • Dyr
  • Smakar illa

  Även detta preparat är främst baserat på zink och bockhornsklöver. Bockhornsklöver sägs kunna bidra både till bättre muskeltillväxt och till en ökad förbränning vilket gör det till ett bra alternativ för dig som deffar. Utöver det innehåller det dessutom mycket av vitamin B6 som har flera hälsofrämjande effekter. Det är en vitamin som bland annat kan hjälpa dig att få en bättre hormonbalans och därmed en bättre nattsömn. Det är i sig något som har positiv påverkan på testosteronproduktionen.

  Det här är en av de dyraste testoboosters vi har testat, men den ger definitivt värde för pengarna om du tycker dig ha råd med den. En nackdel är att många tycker att tabletterna smakar konstigt och kan ha svårt att svälja ner dem. ,Det blir dock enklare om du tar tabletterna (1-2 om dagen) i samband med en måltid och sköljer ner dem med mycket vatten.

  Läs mer
 4. 4. Mutant Nutrition Test, 90 caps

  8,9/10
  Ett välbeprövat och omåttligt populärt preparat
  Mutant Nutrition Test, 90 caps
  Storlek
  90 kaps
  Pris / kapsel
  1,88 kr
  Pris / portion
  5,63 kr
  Till Butik
  169 kr
  Fördelar
  • Testad under lång tid
  • Innehåller DAA
  • Bra effekt
  Nackdelar
  • Intas på fastande mage

  Mutant Nutrition Test är en av de absoluta storsäljarna när det kommer till testoboosters. Det är ett av de tillskott i den här kategorin som funnits längst i Sverige och den fortsätter vara populär. Det finns en anledning till det. För det är nämligen ett mycket bra val i och med att den är fullproppad av bra saker som verkar tillsammans för att öka din testoproduktion på naturlig väg. Utöver bra mängder zink och bockhornsklöver innehåller den även DAA (D-asparginsyra) som du också hittar i många populära PWO:s. DAA frigör hormoner som bidrar till muskelåteruppbyggnad efter ett hårt pass på gymmet.

  Du rekommenderas att ta 3-6 kapslar om dagen. Helst på fastande mage direkt på morgonen vilket inte passar alla. Om du får tillräcklig effekt av den lägre dosen är det här också en väldigt prisvärd produkt. Att den har funnits så länge och använts av så många gör också att du kan känna dig helt säker på att den inte innehåller något som kan göra att du fastnar i ett dopingtest. Det är helt enkelt en väldigt bra och säker produkt. En klassiker av en anledning.

  Läs mer
 5. 5. L-Argiplex Total Man

  8,7/10
  En testobooster för dig som vill öka din sexuella lust och förmåga
  L-Argiplex Total Man
  Storlek
  90 kaps
  Pris / kapsel
  2,99 kr
  Pris / portion
  5,98 kr
  Till Butik
  269 kr
  Fördelar
  • Ökar sexlusten märkbart I längden prisvärd
  • Klassiska ingredienser
  Nackdelar
  • Tveksam påverkan på muskeltillväxten

  Det här är också en produkt som funnits länge på marknaden. Den har framförallt sålts som en afrodisiakum, ett naturligt sätt att öka sexlusten och prestationen. Den är nämligen baserad på ginsengroten som länge använts just som ett sexbefrämjande läkemedel i traditionell kinesisk medicin. Utöver ginseng innehåller den precis som de andra tillskotten zink samt magnesium. Det är alltså inte i första hand en testobooster för dig som vill bli starkare. Utan du väljer den här för att prestera bättre i sängen. Där fungerar den dock väldigt bra.

  L-Argiplex Total Man ska tas i samband med en måltid för att få bäst effekt. Du börjar på en högre dos, 4 tabletter om dagen i två veckor. När uppbyggnadsfasen är över kan du sänka ditt intag till två tabletter om dagen. Kostnaden är alltså högre i början, men när du väl tagit dig igenom den perioden är det ett prisvärt tillskott.

  Läs mer
Varför lita på FitnessFrank?

FitnessFrank spenderar tusentals timmar på att undersöka, analysera och testa produkter för att kunna rekommendera de bästa valen för våra läsare. Vi tar inte emot ersättning eller varuprover för att ranka en tillverkare före en annan.

KÖPGUIDE - Såhär väljer man bästa testobooster

Det finns enkelt sagt två olika typer av testoboosters: de som är baserade på vitaminer och mineraler i kombination, och de som är tillverkade av örtpreparat. Rent krasst är vitaminer och mineraler ett bättre val när det kommer till att få värde för pengarna. De ämnen som används här är sådana som bevisat har påverkan på testosteronproduktionen. De örtbaserade medlen är mer av karaktären naturmedicin som har låg eller ingen evidens för att de fungerar. Några sådana vanliga örter är Tongkat Ali och Tribulus Terrestris, medel som använts i traditionell medicin och som i vissa studier visat sig ha effekt på testosteronproduktion och sexuell prestation. Men i vissa andra tester inte alls haft någon effekt.

Betygsätt den här artikeln
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
10 röster, Genomsnitt: 4.4 / 5
Senaste tester