Om FitnessFrank

FitnessFrank.com ägs och drivs av Venerolink AB. Vill du komma i kontakt med oss kan du fylla i formuläret nedan. Hemsidan har varit i vår äga sedan mitten av år 2016 men det var inte förrän i slutet av samma år som hemsidebygget kom igång ordentligt. Webbplatsen har som huvudsyfte att guida dig som konsument i en djungel av olika kosttillskott. Detta gör vi genom en rad olika faktorer, där några av dessa är följande:

 • Vi tar reda på, granskar och delar med oss information och fakta gällande olika typer av kosttillskott. En del av informationen ska bland annat handla om hur bra ett visst ämne är att använda i form av kosttillskott. Vissa grupper av människor, exempelvis gravida kvinnor eller personer med högt blodtryck kan ha problem med olika ämnen och bör således inte använda någon form av kosttillskott i dessa fall. Vårt primära mål i dessa två fall är att avråda dessa personer från att konsumera de kosttillskott som de eventuellt hade kunnat få hälsoproblem med. 
 • Vi hämtar alltid doseringsinstruktioner för kosttillskott från Livsmedelsverket.se så att du kan känna dig säker på vilken dos du behöver. Tänk dock på att olika personer är olika känsliga för vissa kosttillskott och rådgör alltid med din läkare om du är osäker på om du bör ta ett kosttillskott eller inte.
 • Vi arbetar kontinuerligt med att ständigt hålla oss uppdaterade kring återförsäljare av kosttillskott till bra priser. Utöver priset på tillskotten värdesätter vi även bland annat fraktkostnader, leveranstider och generell kvalitet på kundservicen. Vårt främsta mål med den här punkten är att du ska slippa bli besviken över de butiker som vi rekommenderar. Genom att vi får en liten provision när du köper ett kosttillskott hos dessa återförsäljare via FitnessFrank.com kan vi fortsätta hålla den här sidan uppdaterad med produkttester, den senaste informationen samt hjälpa dig att hitta de bästa priserna.

  Några av de butiker på den svenska marknaden som vi rekommenderar i dagsläget är: 
  - Svenskt Kosttillskott
  - Gymgrossisten
  - Proteinbolaget
 • Vi jobbar regelbundet med att hitta de bästa priserna på de produkter som du är intresserad av att köpa. Bland annat har vår sida en inprogrammerad kod som kontinuerligt söker igenom webben efter prisjusteringar.  

Informationen på den här sidan är inte avsedd att ersätta professionell medicinsk rådgivning. Tala alltid med din läkare om eventuella frågor du har om ett medicinskt tillstånd. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost.

FitnessFrank deltar i ett antal reklamprogram som är utformade för att ge webbplatser ett sätt att få reklamintäkter genom att annonsera och länka till olika butiker.

Om våra tester

Ett av syftena med vår sida är att rekommendera produkter inom de ämnen som vi skriver om. Vi letar reda på de mest populära och omtyckta produkterna och låter sedan vår testpanel testa produkterna utifrån en rad olika kriterier. Detta gör vi för  att underlätta för dig som läsare att hitta bra produkter som du blir nöjd med. Vill du veta mer om hur vårt urval av produkter går till och hur vi går tillväga när vi gör våra tester?

Läs mer: Om våra tester

 

Om företaget bakom FitnessFrank

Hemsida

https://www.venerolink.se

Adress

Venerolink AB
Kungsgatan 41B
582 18 Linköping

venerolink logga

E-post

Har du några frågor om våra tester eller synpunkter på innehållet på FitnessFrank? Kontakta oss genom formuläret nedan eller maila till info@venerolink.se

Hör gärna av dig också om du har frågor som inte rör innehållet på sidan så som annonsering, presskonferenser eller andra frågor.
Kontakta oss