fitnessfrank

Om FitnessFrank

Webbplatsen har som huvudsyfte att guida dig som konsument i en djungel av olika kosttillskott. Detta gör vi genom en rad olika faktorer, där några av dessa är följande:

  • Vi tar reda på, granskar och delar med oss information och fakta gällande olika typer av kosttillskott. En del av informationen ska bland annat handla om hur bra ett visst ämne är att använda i form av kosttillskott. Vissa grupper av människor, exempelvis gravida kvinnor eller personer med högt blodtryck kan ha problem med olika ämnen och bör således inte använda någon form av kosttillskott utan att först konsultera med läkare. Vårt primära mål i dessa två fall är att avråda dessa personer från att konsumera de kosttillskott som de eventuellt hade kunnat få hälsoproblem med. En annan del av informationen är vad som är viktigt att tänka på när man ska köpa ett visst kosttillskott.
  • Vi hämtar alltid doseringsinstruktioner för kosttillskott från Livsmedelsverket.se så att du kan känna dig säker på vilken dos du behöver. Tänk dock på att olika personer är olika känsliga för vissa kosttillskott och rådgör alltid med din läkare om du är osäker på om du bör ta ett kosttillskott eller inte.
  • Vi arbetar kontinuerligt med att ständigt hålla oss uppdaterade kring återförsäljare av kosttillskott till bra priser. Utöver priset på tillskotten värdesätter vi även bland annat fraktkostnader, leveranstider och generell kvalitet på kundservicen. Vårt främsta mål med den här punkten är att du ska slippa bli besviken över de butiker som vi rekommenderar. Genom att vi får en liten provision när du köper ett kosttillskott hos dessa återförsäljare via FitnessFrank.com kan vi fortsätta hålla den här sidan uppdaterad med produkttester, den senaste informationen samt hjälpa dig att hitta de bästa priserna.

  • Vi jobbar regelbundet med att hitta de bästa priserna på produkter vi rekommenderar. Bland annat har vår sida en inprogrammerad kod som kontinuerligt söker igenom webben efter prisjusteringar.  

 

Vi som arbetar på Fitnessfrank.se

robban

Robin Johansson

Robin har arbetat och skrivit för FitnessFrank sedan webbplatsen grundades i slutet av 2016. Han är en tävlingsinriktad träningsglad person som brinner för kost och hälsa. Långdistanslöpning och övrig cardioaktivitet har sedan barnsben legat honom varmt om hjärtat men under de senaste åren har istället träning på gym blivit allt mer intressant. Står han inte i köket och lagar högkvalitativa näringsrika matlådor kanske du istället hittar honom vid datorn arbetandes med dataprogrammet Dietist Net. 

Han har bland annat utbildning inom kost och prestation från Högskolan i Gävle men även en kandidatexamen inom ekonomi från Linköpings Universitet.

Robin är främst ansvarig för sidor om kosttillskott, hälsokost, vitaminer och mineraler. 

Kontakta Robin: robin(a)venerolink.se

Se alla artiklar av Robin Johansson.

 

johan karlsson3

Johan Karlsson

Johan har arbetat med webbplatsen sedan den startades 2016. Han är förutom att skriva artiklar tekniskt ansvarig på webbplatsen. Vidare är han en sportintresserad, träningsglad person som du ofta hittar på gymmet eller i padelhallen. Förutom träning tillbringar han mycket av sin tid ute i naturen tillsammans med hunden där svampplockning är något som ligger honom varmt om hjärtat. Han har ett stort intresse för friluftsprylar och har stor erfarenhet av både bra och dåliga produkter i ämnet.

Johan har utbildad sig inom programmering på Linköpings Universitet.

Johan är främst ansvarig för sidor som rör friluftsliv, sport- och träningsutrustning.

Kontakta Johan: johan(a)venerolink.se

Se alla artiklar av Johan Karlsson.

 

maria andersson2

Maria Andersson

Maria har skrivit för FitnessFrank sedan 2021. Hon brinner för en hälsosam livsstil och har tränat aktivt så länge hon kan minnas. De senaste åren har hon levt som en digital nomad och arbetar från soliga platser runtom i världen. Under sin lediga tid besöker hon gärna nya platser och tackar inte nej till campingutflykter eller andra vandringar. 

Maria har bland annat ansvar över de produkttester som är inriktade mot kvinnor. 

Kontakta Maria: maria(a)venerolink.se

Se alla artiklar av Maria Andersson.

 

Om våra tester

Ett av syftena med vår sida är att rekommendera produkter inom de ämnen som vi skriver om. Vi letar reda på de mest populära och omtyckta produkterna och låter sedan vår testpanel testa produkterna utifrån en rad olika kriterier. Detta gör vi för  att underlätta för dig som läsare att hitta bra produkter som du blir nöjd med. Vill du veta mer om hur vårt urval av produkter går till och hur vi går tillväga när vi gör våra tester?

Läs mer: Om våra tester

 

Om företaget bakom FitnessFrank

FitnessFrank.se ägs och drivs av Venerolink AB. Vill du komma i kontakt med oss kan du fylla i formuläret nedan. Hemsidan har varit i vår ägo sedan starten i 2016, men det var inte förrän i slutet av samma år som sidan kom igång ordentligt.

Venerolink AB har organisationsnummer 559128-9151. 

Hemsida

https://www.venerolink.se

Adress

Venerolink AB
Kungsgatan 41B
582 18 Linköping

venerolink logga

E-post

Har du några frågor om våra tester eller synpunkter på innehållet på FitnessFrank? Kontakta oss genom formuläret nedan eller maila till info@venerolink.se

Hör gärna av dig också om du har frågor som inte rör innehållet på sidan så som annonsering, press eller andra frågor.