fitnessfrank

Om oss - Fitnessfrank.se

Välkommen till Fitnessfrank.se! Här hittar du information om hälsosamma och säkra kosttillskott, träningsutrustning och allt inom friluftsliv för en härlig tur i naturen. Vi fokuserar enbart på bra produkter som är enkla att använda och som verkligen kan hjälpa dig i din vardag.

På Fitnessfrank.se hittar du mängder av information om vad olika kostillskott är bra för, vilken dosering forskningen kommit fram till är bäst samt gedigna produkttester för att utse de bästa produkterna.

Vilka vi är

Vi är ett team dedikerade träningsentusiaster som älskar att hjälpa folk att nå deras mål vad gäller träning, livsstil och diet genom att erbjuda väl undersökta och lättförståeliga guider.

Precis som du har vi haft vår egna beskärda andel av hälsoproblem. Vi har använt de upplevelserna till att förvandla våra egna liv och det har sedan lett till att vi hjälpt tusentals andra.

Fitnessfrank.se startades med ett enda mål: Att hjälpa dig vinna de små fighterna för hälsan i vardagen genom att skapa en förståelse varför att äta onyttigt är så lockande och lära dig hur du väljer nyttigare alternativ.

Vi uppmuntrar dig att förändra ditt liv och din hälsa utan att få det att kännas som en ständig kamp mot dig själv.

Vi vill utbilda dig att leva hälsosamt och vältränad på ett sätt som passar bra in i just din livsstil.

Varför lita på oss?

Fitnessfrank.se utgår alltid ifrån vetenskapliga och kliniska studier när vi samlar information eftersom vi främst skriver om ämnen som rör hälsa och träning.

Vårt team säkerställer att all information på hemsidan backas upp av trovärdig forskning, testning och expertutlåtanden för att kunna ge dig en rekommendation du kan lita på, oavsett om det gäller en diet, ett kosttillskott eller träningsmaskiner.

Vi uppdaterar regelbundet våra artiklar och ger dig den senaste informationen till våra miljontals läsare som vi haft under åren.

Är du ute efter att ändra på din diet, dina träningsrutiner, vilka kosttillskott du ska använda eller hur man tränar på bästa sätt är Fitnessfrank.se helt rätt för dig.

Vill du ha mer information är du alltid välkommen att kontakta oss.

Vårt team

robban

Robin Johansson

Grundare och nutritionist

Kontakta Robin: robin(a)venerolink.se

Läs mer om Robin och se alla artiklar.

 

johan karlsson3

Johan Karlsson

Grundare och chefredaktör

Kontakta Johan: johan(a)venerolink.se

Läs mer om Johan och se alla artiklar.

 

maria andersson2

Maria Andersson

Skribent

Kontakta Maria: maria(a)venerolink.se

Läs mer om Maria och se alla artiklar.

 

Om våra tester

Ett av syftena med vår sida är att rekommendera produkter inom de ämnen som vi skriver om. Vi letar reda på de mest populära och omtyckta produkterna och låter sedan vår testpanel testa produkterna utifrån en rad olika kriterier. Detta gör vi för  att underlätta för dig som läsare att hitta bra produkter som du blir nöjd med.

Vill du veta mer om hur vårt urval av produkter går till och hur vi går tillväga när vi gör våra tester?

Läs mer: Om våra tester

 

Om företaget bakom FitnessFrank

FitnessFrank.se ägs och drivs av Venerolink AB. Hemsidan har varit i vår ägo sedan starten i 2016, men det var inte förrän i slutet av samma år som sidan kom igång ordentligt.

Venerolink AB har organisationsnummer 559128-9151. 

Hemsida

https://www.venerolink.se

Adress

Venerolink AB
Kungsgatan 41B
582 18 Linköping

venerolink logga

Kontakt

Har du några frågor om våra tester eller synpunkter på innehållet på Fitnessfrank.se? Kontakta oss gärna genom vårt kontaktformulär eller genom att maila till info@venerolink.se

Hör gärna av dig också om du har frågor som inte rör innehållet på sidan så som annonsering eller pressrelaterade frågor.

Disclaimer