Topp 5 bästa äggproteinpulvren (nov. 2022)

Använd vår köpguide om äggprotein för att lista ut vilket äggproteinpulver som är bäst för dig.

Bodybuilders konsumerar mängder med ägg som en deras viktigaste proteinkällor.

Det är både billigt och innehåller alla essentiella aminosyror dina muskler behöver för att återhämta sig och växa.

Äggprotein är även fritt från fett, laktos och innehåller i regel få kalorier. Det är en av anledningarna till att många väljer det före vassleprotein.

För att hjälpa dig att hitta det bästa köpte vi hem de mest populära äggproteinpulvren och testade dem. Vi har också granskat innehållet, fördelarna och andra unika aspekter med varje produkt.

Fortsätt att läsa den här guiden för att hitta våra favoriter.

Testvinnare - Bästa äggproteinet 2022

Här är en överblick över årets bästa äggproteinpulver.

 1. Bäst i test: Helt Ärligt Äggvitepulver
 2. Bästa heläggsproteinet: Helt Ärligt Äggpulver
 3. Bästa billiga äggproteinpulvret: Core Egg Protein
 4. Bästa premium äggprotein: Self Omninutrition Egg White Isolate
 5. Godaste äggproteinpulvret: Scitec Nutrition Egg PRO

Hur vi valde ut de bästa äggproteinpulvren

 • Proteinhalt: Hur mycket protein innehåller det? Hur ser aminosyraprofilen ut?
 • Övrigt innehåll: Hur mycket fett, socker och övriga tillsatser innehåller produkten? 
 • Pris: Hur mycket kostar produkten? Vad blir kilopriset? Hur mycket protein får man egentligen per spenderad krona?
 • Smak: Hur smakar pulvret? Är den överdrivet söt? Smakar den för mycket ägg?
 • Lättlöslighet: Hur lätt löser sig pulvret i vatten? Hur lätt löser det sig i mjölk?

Vi arbetar hårt för att vara transparenta om varför vi rekommenderar vissa kosttillskott. Du kan läsa mer om hur vi väljer ut kosttillskott här.

 

Så hittar du bästa Äggprotein

Så hittar du bästa äggproteinet

Även om det inte finns så många äggproteinpulver att välja på är det fortfarande en bra idé att göra din efterforskning innan du köper ett. Nedan följer de viktigaste sakerna att leta efter:

Helt ägg eller äggvita

Vissa äggproteinpulver innehåller hela ägg medan andra bara innehåller äggvita. Vilken du väljer är helt upp till dig. Äggvita är lite billigare och kan vara lättare att smälta för vissa. Hela ägg har en större näringsprofil och innehåller även kolhydrater, vitaminer och mineraler som finns i gulan.

Äggens ursprung

Många företag tillhandahåller inte denna information, så det är upp till dig att se var äggen i pulvret kommer ifrån. Vissa väljer att bara köpa svensktillverkade äggproteiner på grund av oro för pandemier och fågelinfluensa. Om hälsa och etik är bekymmer för dig, då bör du definitivt leta efter en svensktillverkad produkt.

Tillsatser

Vissa tillverkare kommer att lägga till sockeralkoholer (som maltitol) eller konstgjorda sötningsmedel (som sukralos) till äggproteiner för att förbättra smaken och konsistensen. Om du letar efter ett rent pulver utan tillsatser, se till att dessa två ingredienser inte visas någonstans.

Pris

Priset på äggproteinpulver varierar, men de är vanligtvis lite dyrare än vassle. Det är fortfarande ett kostnadseffektivt val för protein. Detta gör dem mer överkomliga och tillgängliga för ett större antal människor.

Ett vanligt äggprotein kostar cirka 5 kr för en portion på 30 gram, eller 250 kr per förpackning på 400g.

Smak

Detta är naturligtvis väldigt subjektivt. Men smaken av äggprotein är inte lika polariserande som vissa andra proteiner. De flesta smakar neutralt till milt och du kan blanda det med andra pulver för att förstärka smaken.

Vissa pulver är smaksatta, som kanel och choklad. Dessa är ofta sötare och mer tillfredsställande eftersom de efterliknar smaken av pannkakor eller chokladshake.

Recensioner

Som med andra proteinpulver bör du titta på hur färska recensionerna är för att få en uppfattning om hur produkten presterar.

Recensioner är också ett bra sätt att få en uppfattning om hur pulvret smakar och hur det påverkar människor fysiskt.

Du kan också fråga dina vänner och följare på sociala medier om deras erfarenheter av olika produkter.

Våra 5 bästa äggproteinpulver (november 2022)

1. Helt Ärligt Äggvitepulver - Bäst i test

Helt Ärligt Äggvitepulver - Bäst i test
Betyg 4,7/5
Betyg 4,7/5
Bäst i test
Till butik
köp
(Svenskt Kosttillskott)

En produkt framställd av enbart äggvitor från svenska hönor som är helt fett- och sockerfri. Med sitt höga proteininnehåll, hela 79%, är det här ett pulver som passar aktiva människor och främjar muskeluppbyggnad. Kan blandas i vatten men de som använder det brukar föredra att ha det i frukostgröten eller blandat med havremjölk. Kommer i fyra smaker: naturell, päron, hallon och choklad.

Vi uppskattar att detta äggvitepulver har ett mycket högt proteinvärde utan att innehålla fett eller tillsatt socker. Vissa tycker att smakerna kunde ha varit bättre men över lag är det här en av de populäraste produkterna vad gäller äggproteinpulver.

I vårt test kom vi fram till att Helt Ärlig Äggvitepulver var "bäst i test". Vi gillar att det är en ren produkt som är framställt helt utifrån äggvita. Det ger ett högt proteinhåll och konsistensmässigt går det att blanda med det mesta.

Egenskaper

 • Storlek: 400 g
 • Proteinhalt: 79 %
 • Pris / kg: 238 kr
 • Protein g/kr: 3,33

Fördelar

 • Proteinpulver från äggvita
 • Från svenska höns
 • Naturligt laktosfri

Nackdelar

 • Vissa har problem med smaken

Omdöme

Ett klassiskt svenskproducerat äggvitepulver med höga externa kundbetyg.

Priser

Till butik
95 kr
Till butik
95 kr

2. Helt Ärligt Äggpulver - Bästa heläggsproteinet

Helt Ärligt Äggpulver - Bästa heläggsproteinet
Betyg 4,5/5
Betyg 4,5/5
Till butik
köp
(Svenskt Kosttillskott)

Ett heläggsprotein brukar ses som ett mer mångsidigt kosttillskott och mindre som ett typiskt proteinpulver. Anledningen till detta är att proteinhalten är lägre jämfört med exempelvis äggviteproteinpulvret medans det finns mer av nyttiga fetter och kolhydrater. 

Helt Ärligt Äggprotein ger dig precis det du söker i ett heläggsproteinpulver. Proteinhalten överstiger 50% samtidigt som fetthalten (14 %) och kolhydratshalten (26 %) är på en bra nivå och ger dig ork och mättnad under en lång tid efter intag. Pulvret kommer i 3 olika smaker, choklad, naturell och vanilj, där chokladsmaken var den som panelen uppskattades mest. Priset på pulvret är klart godkänt och mer än godkänt om man jämför med de äggviteproteinpulver som vi testat. Proteinpulvret är dessutom både milt och skonsamt för magen vilket är extra bra för exempelvis laktosintoleranta personer. 

På det stora hela rekommenderar vi Helt Ärligt Äggprotein. Framför allt till dig som söker ett mer mångsidigt "allroundpulver" bestående av proteiner, kolhydrater och fett. 

Som "bästa heläggsprotein" blev Helt Ärligt Äggvitepulver vårt förstahandsval. Det är helt enkelt det bästa äggviteproteinet på marknaden. Unikt hög proteinhalt och neutral smak gör det till ett perfekt allt-i-allo-pulver.

Egenskaper

 • Storlek: 750 g
 • Proteinhalt: 55 %
 • Pris / kg: 169 kr
 • Protein g/kr: 4,67

Fördelar

 • Svenska ägg från frigående höns
 • Högt BCAA-innehåll
 • 3,9/5 av användarna

Nackdelar

 • Proteinhalten

Omdöme

Näringstätt äggpulver med innehållet från både gulan och vitan.

Priser

Till butik
127 kr
Till butik
127 kr

3. Core Egg Protein - Bästa billiga äggproteinpulvret

Core Egg Protein - Bästa billiga äggproteinpulvret
Betyg 4,3/5
Betyg 4,3/5
Till butik
köp
(Svenskt Kosttillskott)

Ett äggvitepulver är det äggproteinalternativ som är mest snålt på fett och kolhydrater. Proteinhalten är däremot både hög och fullvärdig. 

Core Egg Protein är ett lyckat försök att ta fram ett högkvalitativt och prisvärt äggvitepulver. Proteinhalten ligger på hela 75% vilket, i förhållande till priset, gör produkten mycket prisvärd. Kolhydrathalten på 1,5% och fetthalten på 1,2% är även de mer än godkända. Chokladsmaken (som är den enda att välja på) fungerar bra och dämpar den tråkiga äggsmaken som man kan känna hos vissa andra äggproteinpulver. Vissa tyckte dock att sötningsmedlet i produkten var för starkt vilket istället fick produkten att smaka för sött och kemiskt. Produkten lämpar sig utmärkt för laktosfria personer som söker en animalisk fullvärdig proteinkälla. 

Söker du ett prisvärt äggvitepulver är Core Egg Protein ett mycket bra val för dig. Nackdelen är att det inte finns mer än ett smakalternativ att välja på. 

Att Core Egg Protein visade sig vara det "bästa billiga äggproteinpulvret" är egentligen ingen överraskning. Prisvärdhet är något utav Cores kännetecken. Perfekt för dig som värderar proteinhalt och mängd framför smak och variation.

Egenskaper

 • Storlek: 400 g
 • Proteinhalt: 75 %
 • Pris / kg: 258 kr
 • Protein g/kr: 2,91

Fördelar

 • Väldigt låg fetthalt
 • Inget tillsatt socker
 • Från frigående höns

Nackdelar

 • Finns endast i 1 smak.

Omdöme

Prispressat äggproteinpulver framtaget från äggvitan.

Priser

Till butik
103 kr
Till butik
103 kr

4. Self Omninutrition Egg White Isolate - Bästa premium äggprotein

Self Omninutrition Egg White Isolate 1 kg - Bästa premium äggprotein
Betyg 4,1/5
Betyg 4,1/5
Till butik
köp
(Proteinbolaget)

Self Omninutrition Egg White Isolate är ett högkvalitativt äggviteproteinpulver med otroligt få ingredienser. Den innehåller inget fett eller kolhydrater och har ett högt näringsvärde. Den möter ditt behov av protein för att få den muskeltillväxt du söker och det tas upp av kroppen lika effektivt som vassleprotein. Detta äggviteproteinpulver finns dessutom i olika smaker.

På det stora hela är Self Omninutrition Egg White Isolate ett högkvalitativt och näringsrikt pulver utan massa tillsatser där priset och smaken sticker ut som det negativa. Är dock kvalitet viktigare än smak för dig är detta helt enkelt ett riktigt bra alternativ.

Som "bästa premium äggprotein" stack Self Omninutrition Egg White Isolate ut ur mängden. Något vi verkligen gillar är den unikt höga proteinhalten som i kombination med lättlöslighet och neutral smak gör det till ett givet standardval.

Egenskaper

 • Storlek: 1000 g
 • Proteinhalt: 88 %
 • Pris / kg: 324 kr
 • Protein g/kr: 2,72

Fördelar

 • Hög proteinhalt
 • Fri från fett och socker
 • Inget kolesterol

Nackdelar

 • Vissa hade problem med smaken

Omdöme

Premiumvalet med högst proteinhalt och helt utan fett och kolhydrater.

Priser

Till butik
324 kr

5. Scitec Nutrition Egg PRO - Godaste äggproteinpulvret

Scitec Nutrition Egg PRO 930 g - Godaste äggproteinpulvret
Betyg 4,1/5
Betyg 4,1/5
Till butik
köp
(Proteinbolaget)

Scitec Nutrition Egg Pro är ett pulver av äggviteprotein som dessutom är smaksatt med choklad. Äggviteprotein är lätt för kroppen att ta upp och hjälper således till att bygga muskler med hjälp av naturliga ingredienser. Det är även speciellt bra för personer som inte tål mjölkprotein som är grundingrediensen i de flesta andra proteinpulver som finns på marknaden.

Äggvita smakar däremot inte särskilt gott för de flesta. Därför är just detta pulver smaksatt med kakao som smakar betydligt bättre. Det räcker helt enkelt att du blandar ut det med vatten för att det ska smaka bra. Du behöver alltså inte anstränga dig och mixa ihop en smoothie för att det ska smaka gott. Det innehåller dock druvsocker och är således inte helt sockerfri.

Är socker inga problem för dig är helt enkelt Scitec Nutrition Egg Pro ett bra alternativ. Det är ett gott äggproteinpulver för dig som är känslig för smaken på det rena pulvret, och går även smidigt att tillreda.

Scitec Nutrition Egg PRO är utan tvekan det "godaste äggproteinpulvret". Vi gillar att kakaosmaken passar bra ihop med pulvret, och gör att man inte behöver blanda det med något annat än vatten.

Egenskaper

 • Storlek: 930 g
 • Proteinhalt: 73 %
 • Pris / kg: 328 kr
 • Protein g/kr: 2,23

Fördelar

 • Högt biologiskt värde
 • Fullvärdigt protein
 • Naturligt laktosfri

Nackdelar

 • Flera alternativ erbjuder högre proteinhalt och likvärdig smakupplevelse

Omdöme

Prisvärt äggviteproteinpulver med höga användarbetyg och bra smak.

Priser

Till butik
305 kr

Jämför de bästa äggproteinpulvren i testet

Äggprotein Storlek Proteinhalt Pris / kg Protein g/kr Totalbetyg Pris
Helt Ärligt Äggvitepulver 400 g 79 % 238 kr 3,33 Betyg 4,7 / 5
4,7 / 5
Pris från
95 kr
Helt Ärligt Äggpulver 750 g 55 % 169 kr 4,67 Betyg 4,5 / 5
4,5 / 5
Pris från
127 kr
Core Egg Protein 400 g 75 % 258 kr 2,91 Betyg 4,3 / 5
4,3 / 5
Pris från
103 kr
Self Omninutrition Egg White Isolate 1 kg 1000 g 88 % 324 kr 2,72 Betyg 4,1 / 5
4,1 / 5
Pris från
324 kr
Scitec Nutrition Egg PRO 930 g 930 g 73 % 328 kr 2,23 Betyg 4,1 / 5
4,1 / 5
Pris från
305 kr

äggprotein pulver

Vad är äggprotein?

Äggproteinpulver är ett kosttillskott som kommer från ägg. Den finns i pulverform eller i ätfärdiga barer. Medan äggulan innehåller höga nivåer av fett, kolesterol och vitaminer, är den vita relativt låg i kalorier och rik på protein, fosfolipider, antioxidanter och vitamin B2 (riboflavin).

Olika typer av äggproteinpulver

Det finns 2 olika sorters äggproteinpulver. Dessa skiljer sig åt en del och det är en bra idé att känna till dem så man vet vilken man bör välja. 

äggviteprotein

Äggviteprotein

De flesta äggviteproteinpulver är vanligtvis utvunna av äggvita där äggulan har separerats. Alla de viktiga aminosyror som finns naturligt i ägg finns således även naturligt i äggprotein. Pulvret görs av högpastöriserade hönsägg som spraytorkas och mals ner till ett fint vitt pulver. Äggviteproteinpulver är vitt och ger en vit dryck när den blandas med vatten.

heläggsprotein

Heläggprotein

Även om de flesta äggproteinpulver består av 100% äggvita, så har det mer och mer börjat dyka upp något som heter heläggprotein eller heläggproteinpulver. Precis som namnet antyder så är detta ett proteinpulver som uteslutande görs på hela ägget - inklusive äggulan. Detta pulver innehåller mycket mer omega 3 än vad vanligt äggviteprotein gör men även högre kolesterol. Precis som med äggviteprotein så görs heläggprotein av högpastöriserade hönsägg. Även här spraytorkas äggen för att sedan malas ner till ett pulver. 

Skillnad på äggvite- och heläggprotein

Det finns ett par skillnader att tänka på mellan äggvitepulvret respektive heläggsproteinpulvret. Äggvitepulvret har något mindre kalorier och fett medans heläggspulvret har innehåller mer omega 3 samt kolesterol. Även färgen mellan de olika pulvren skiljer sig där äggvitepulvret blir vitt och heläggspulvret mer gulaktigt. 

äggprotein finnar

Fördelar med äggprotein

Som med de flesta proteinpulver är den främsta fördelen med äggprotein att det kan hjälpa till att öka ditt dagliga proteinintag – ett viktigt mål för alla som inte äter tillräckligt med kött eller som vill bygga muskelmassa. Utöver det kan äggprotein ge en handfull ytterligare fördelar:

 • Ökning av mager kroppsmassa: Studier har visat att dieter med mycket riboflavin (B2) kan hjälpa till att förhindra muskelförluster under viktminskning. Äggulor är rika på B2 och kan därför fungera som ett bra komplement för dem som vill få mager kroppsmassa samtidigt som de minskar kalorierna.
 • Förbättrad kardiovaskulär hälsa: Den höga koncentrationen av fosfollipider i äggvita kan förbättra triglycerider och höja goda kolesterolnivåer.
 • Förbättrad hud och hår: Äggprotein är en naturlig källa till vitamin B5, som länge har förknippats med friskare hud och hår. Det är också en källa till skönhetsmineralen zink, som hjälper till att upprätthålla en sund hårväxt.
 • Finnar: Samma innehåll av B5 som kan gynna huden kan också bidra till att minska finnar genom att förbättra produktionen av talg – en fet hudsekretion som kan orsaka akne och andra hudåkommor.

Nackdelar med äggprotein

 • Smak & konsistens: Detta är bland annat konsistensen och smaken som kan vara lite sämre än de övriga proteinpulvren. Den har tjockare konsistens och upplevs inte vara lika god. 
 • Mindre utbud: Eftersom äggproteinpulver idag inte är lika utbrett så kan det vara svårare att få tag på olika produkter. Produktutbudet är exempelvis inte alls lika stort som vassleproteinpulver. 
 • Priset: Om man jämför priserna mellan äggproteinpulver och andra proteinpulver så upptäcker man snart att äggproteinpulvret är lite dyrare. Pulvren brukar dock hålla hög kvalitet.

Dosering

När du tar äggproteinpulver är det bäst att ta en portion på ca 30 gram dagligen. Tänk dock på att dosen kan variera beroende på ens kroppsbyggnad och kroppsvikt, ämnesomsättningshastighet och storlek.

Innan du börjer använda äggprotein är det bäst att tala med en dietist för att bestämma en optimal dos för just dina behov.

äggprotein vs vassle

Äggprotein vs Vassleprotein

Även om äggproteinpulver är en utmärkt proteinkälla, är det inte för alla. Vissa människor föredrar den renare smaken och tillverkningsprocessen av vassleprotein framför ägg. Det finns dock många skäl att välja äggprotein framför vassle:

Varför välja äggprotein framför vassle?

 • Mer balanserad makronäringsprofil: Även om vassle är ett komplett protein, är det mycket lågt i kolhydrater och fetter – vilket kan göra det svårt att upprätthålla dina energinivåer eller få hälsosamma fettdepåer. Äggulor är rika på hälsosamma fetter som kan hjälpa dig att få muskelmassa samtidigt som du trimmar överflödigt fett.
 • Förbättrad smak och lukt: Även om de flesta föredrar smaken av vassle framför äggvita, finns det inga argument för att den förra luktar mycket värre. Alla som bor i en sovsal eller med grannar i närheten kommer att uppskatta att äggproteinpulver (särskilt med citronsyra tillsatt) har en mycket mindre stötande lukt och smak.

Varför välja vassle framför äggprotein?

 • Bättre biotillgänglighet: Även om äggproteiner är av hög kvalitet, är strukturen av proteinerna i ägg något svårare för din kropp att bryta ner än vassleproteiner. Med det sagt är skillnaden i biotillgänglighet ganska liten eftersom äggproteiner fortfarande är mycket effektiva. Dessutom kan du öka smältbarheten av äggprotein med enzymer som bromelain eller peptidas.
 • Bättre pris: Eftersom äggproteiner är mindre populära tenderar de att vara billigare. Du kan spara mycket pengar genom att välja äggprotein framför vassle.
 • Mindre allergirisk: Även om äggprotein är relativt säkert för majoriteten av befolkningen, bör de med äggallergi undvika äggproteinpulver. De med vassleallergi är i samma situation.
 • Mindre biverkningar: Eftersom vissa människor lider av huvudvärk, rodnad hud eller andra biverkningar när de tar aminer som finns i äggvita, bör du överväga att välja vassle framför ägg om du har något av dessa symtom.
 • Pris: Även om äggproteinpulver blir mycket mer populärt och kan hittas till ett rimligt pris, är vassle oftast billigare. Detta beror delvis på dess längre hållbarhet och större efterfrågan på marknaden.

äggprotein allergi

Finns det några risker med äggproteinpulver?

Äggprotein är generellt ett väldigt säkert kosttillskott och ytterst få drabbas av några biverkningar.

Människor som har en historia av allergier mot ägg eller andra proteinpulver i allmänhet bör undvika äggproteinpulver såväl som andra äggbaserade produkter, såsom vissa snackbarer. De med högt blodtryck bör också undvika äggproteinpulver, eftersom de vita innehåller lite salt.

Biverkningar

Även om äggprotein generellt anses vara säkert, orsakar det biverkningar hos vissa individer. Äggvitan innehåller flera saltade föreningar som bryts ner till aminer – en klass av kemikalier som inkluderar histaminer. Som ett resultat kan vissa personer uppleva rodnad hud, huvudvärk eller andra milda biverkningar efter att ha tagit äggproteinpulver. För dessa människor skulle vi rekommendera att endast använda äggulor för proteinpulver eftersom de är fria från saltade aminer.

Vanliga frågor om bästa äggproteinet

Frågor och svar om äggproteinpulver

Hur smakar äggproteinpulver?

Äggproteinet smakar dovt och ägg. Om man använder heläggsprotein så är det många som tycker att smaken blir ännu mer åt ägghållet. De tycker då även att det passar ännu sämre med smaktillsatser än vad äggproteinpulver gjorda på äggvita gör. Det bästa man kan göra är att läsa på själv samt testa eftersom vi alla gillar olika. Tänk även på att smaksatta proteinpulver i regel innehåller mer socker eller sötningsmedel.

Vad är äggprotein bra för?

Det finns flera olika fördelar med äggproteinpulver, men generellt ger det samma fördelar som från ett ägg. Du får i dig stora mängder fullvärdigt protein och aminosyror med lite fett, kolhydrater och kalorier. Hållbarheten är dessutom mycket längre än vanliga ägg.

Finns det några nackdelar med äggprotein?

 • Smak & konsistens: Konsistensen och smaken kan vara lite sämre än de övriga proteinpulvren. Den har tjockare konsistens och upplevs inte vara lika god. 
 • Mindre utbud: Eftersom äggproteinpulver idag inte är lika utbrett så kan det vara svårare att få tag på olika produkter. Produktutbudet är exempelvis inte alls lika stort som vassleproteinpulver. 
 • Priset: Om man jämför priserna mellan äggproteinpulver och andra proteinpulver så upptäcker man snart att äggproteinpulvret är lite dyrare. Pulvren brukar dock hålla hög kvalitet.

Vilket är det bästa äggproteinpulvret?

Det bästa äggproteinpulvret kommer att variera från person till person då det finns ett antal subjektiva bedömningskriterier som smak och lösning. Vi har även olika preferens gällande innehållet. Det äggproteinpulver som blev utsett till bäst i vårt test var Helt Ärligt Äggvitepulver .

Varför lita på Fitnessfrank.se?

Vi på Fitnessfrank.se spenderar tusentals timmar på att undersöka, analysera och testa produkter för att kunna rekommendera de bästa valen för våra läsare.


Vi tar inte emot ersättning eller varuprover för att ranka en viss produkt före en annan.

Källförteckning

Vi hoppas du märker att det ligger mycket arbete bakom den här guiden.

Vårt mål är att alltid ge dig en så objektiv bedömning som möjligt av alla produkter.

Den här artikeln bygger på vårt egna test och följande källor:

Totalshape: 6 Best Egg White Protein Powders - Utförlig guide om bästa eggvitepulvren och vad man ska tänka på

Livsmedelsverket: "Protein - hur mycket är lagom?" - En genomgående guide om olika proteinkällor och hur mycket vi behöver beroende på olika förutsättningar.

US National Library of Medicine: "Effects of Egg White Protein Supplementation on Muscle Strength and Serum Free Amino Acid Concentrations" - En studie om hur bra äggviteprotein fungerar för att bygga musklre

Senast uppdaterad: 9 november 2022
Artikeln har faktakontrollerats av Johan Karlsson
Betygsätt den här artikeln
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
156 röster, Genomsnitt: 4.7 / 5