Bästa proteinpulver för viktminskning 2023 - Bäst i test

Senast uppdaterad:
Proteinpulver för viktminskning - Bäst i test
Betyg Bild Namn Pris Läs mer
betyg 4,5 Protein.se Proteinpulver Protein.se Proteinpulver
Bästa pris
349 kr
Till butik
betyg 4,3 Core Whey Protein Core Whey Protein
Bästa pris
259 kr
Till butik
betyg 4,2 GAAM 100% Whey Premium 1 kg GAAM 100% Whey Premium 1 kg
Bästa pris
225 kr
Till butik
betyg 4,1 Star Nutrition Lean Whey Protein Star Nutrition Lean Whey Protein
Bästa pris
229 kr
Till butik
betyg 4,1 GAAM Pea Protein 1 kg GAAM Pea Protein 1 kg
Bästa pris
179 kr
Till butik
Se alla testvinnare

Protein är ett av de absolut viktigaste näringsämnena för dig som vill gå ner i vikt. När du äter mycket protein känner du dig mätt längre, det reducerar aptiten och hjälper matsmältningssystemet. Det bästa proteinpulvret för viktminskning hjälper dig även att behålla muskelmassan samtidigt som du går ner i vikt.

Proteinpulver är ett smidigt kosttillskott för dig som vill gå ner i vikt. Oavsett om du vill gå ner 5, 10 eller 20 kg är ett proteinpulver för viktminsking ett bra tillskott. Det går enkelt att blanda med mjölk eller vatten och smakar för det mesta faktiskt riktigt gott. Vill du göra det ännu nyttigare kan du blanda det i en mixer med is, frukt och grönsaker för en hälsosmoothie.

Det finns mängder med olika proteinpulver att välja mellan men alla är inte så bra lämpade för viktminskning. Vi har utvärderat över 20 olika proteinpulver för att gå ner i vikt och testat mer än hälften av dem. Bäst av alla blev Protein.se Proteinpulver. Det är ett gott och nyttigt alternativ speciellt framtaget för viktminskning.

Läs vidare för att se vad som är viktigt att tänka på inför köp av proteinpulver för viktminskning, vilka våra favoriter blev, när och hur man ska använda det samt vilka risker som finns.

Fitnessfrank är gratis att använda och kommer alltid att vara det. Tycker du om det vi gör kan du sponsra sidan genom att klicka på en av köplänkarna. Då får vi en liten provision av återförsäljaren om du handlar något. Det gör att vi kan fortsätta upprätthålla korrekt information på sidan och göra fler tester.

Kan proteinpulver hjälpa till att gå ner i vikt?

Ja, proteinpulver kan hjälpa till att gå ner i vikt genom att stödja muskeluppbyggnad och minska aptiten. Protein kräver mer energi att smälta än kolhydrater eller fett, vilket kan öka din ämnesomsättning och hjälpa dig att bränna fler kalorier.

Vilken typ av proteinpulver är bäst för viktminskning?

Det finns ingen "bästa" typ av proteinpulver för viktminskning, men vassleprotein, kaseinprotein och ärtprotein anses vara några av de mest effektiva. Vassleprotein är högt i grenade aminosyror (BCAA) som hjälper till att stödja muskeluppbyggnad och återhämtning efter träning, medan kaseinprotein har en långsammare nedbrytning och kan hjälpa till att minska aptiten. Ärtprotein är en utmärkt källa till protein för veganer och kan också hjälpa till att minska aptiten.

Hur ofta ska jag dricka proteinpulver om jag vill gå ner i vikt?

Det rekommenderade intaget av proteinpulver beror på dina personliga mål och träningsplan. Många personer väljer att konsumera proteinpulver efter träning för att stödja muskeluppbyggnad och återhämtning, men det kan också användas som en ersättning för en måltid eller ett mellanmål för att minska aptiten.

Kan jag använda proteinpulver som en ersättning för måltider?

Ja, proteinpulver kan användas som en ersättning för måltider om du vill minska ditt kaloriintag och gå ner i vikt. Många proteinpulver är höga i protein och låga i kalorier och kan därför vara ett bra alternativ till högkalorimåltider eller snacks.

Med det sagt är det bra att vara lite försiktigt med att ersätta måltider med proteinpulver, eftersom man går miste om många viktiga vitaminer och mineraler. Ett mål om dagen går under kortare perioder ersätta med proteinpulver utan någon större risk. Ska du göra det på längre sikt är det bättre att använda sig av en måltidsersättning. De innehåller, förutom höga halter av protein, även alla andra näringsämnen din kropp behöver för att fungera.

Kan jag gå ner i vikt med proteinpulver utan att träna?

Ja, du kan gå ner i vikt med hjälp av proteinpulver även om du inte tränar, men det är viktigt att äta en hälsosam och balanserad kost och följa en sund livsstil. Proteinpulver kan hjälpa till att minska aptiten och öka ämnesomsättningen, men det är viktigt att äta en hälsosam kost för att se långsiktiga resultat.

Finns det några biverkningar av att konsumera proteinpulver för viktminskning?

Generellt sett är proteinpulver för viktminskning säkra att konsumera och har få eller inga biverkningar. Men som med alla kosttillskott är det viktigt att följa tillverkarens anvisningar och tala med din läkare innan du börjar ta ett proteinpulver. Vissa personer kan uppleva matsmältnings

De 5 bästa proteinpulver för viktminskning i mars 2023

 1. proteinse proteinpulver2 Bäst i test: Protein.se Proteinpulver 4,5/5
 2. Core Whey Protein Bästa billiga: Core Whey Protein 4,3/5
 3. GAAM 100% Whey Premium 1 kg Godast: GAAM 100% Whey Premium 1 kg 4,2/5
 4. Star Nutrition Lean Whey Protein Bästa med matsmältningsenzymer: Star Nutrition Lean Whey Protein 4,1/5
 5. GAAM Pea Protein 1 kg Bästa veganska: GAAM Pea Protein 1 kg 4,1/5

1. Protein.se Proteinpulver

Bäst i test - Fantastiskt gott proteinpulver för viktminskning som kunderna älskar
4,5
Totalt:
4,5/5
Till butiken
(Protein.se)
 • Protein: 80 %
 • Kilopris: 349 kr
 • Pris / portion: 11,63 kr
 • Socker: 3.7 %

Protein.se har här tagit fram ett proteinpulver för viktminskning bestående av vassleproteinkoncentrat. I proteinpulver hittar man även kostfiber, 25 olika vitaminer och mineraler samt koffein, yerba mate och karnitin för att förbättra viktminskningen. Pulvret löser sig utan problem i både vatten och mjölk och den färdiga drycken smakar riktigt bra. Det finns fem olika smaker där vi har svårt att bestämma vilken som är godast då vi gillar allihopa. Är du osäker på vilken smak du ska välja kan du först beställa hem smakprov så slipper du stå med 1 kg pulver som du inte gillar.

En burk Protein.se proteinpulver innehåller 1kg och kostar ca 350 kr. Priset på portion blir därmed drygt 10 kr. Det är något dyrare än konkurrenternas vasslekoncentrat, men de innehåller inte vitamin- och mineralmixen eller tillsatserna för att lättare gå ner i vikt.

Tittar man på vad kunderna har att säga uppskattar de både smak och konsistens samt snabba leveranser och trevligt bemötande från kundtjänst. Proteinpulvret har fått 4,5/5 i betyg från över 5000 användare.

Fördelar

 • Innehåller 25 olika vitaminer och mineraler.
 • Rik på protein och fibrer för ökat mättnadskänsla.
 • Med koffein och yerba mate för extra bra effekt.
 • 4,5/5 i betyg från kunderna på över 5000 recesioner.
 • Praktisk doseringsskopa medföljer i burken.

Nackdelar

 • Gränsfall på lite dyrt.
Produkten finns att köpa här:
349 kr

2. Core Whey Protein

Bästa billiga - Mycket prisvärt proteinpulver med bra innehåll och goda smaker.
4,3
Totalt:
4,3/5
Till butiken
(Svenskt Kosttillskott)
 • Protein: 80 %
 • Kilopris: 259 kr
 • Pris / portion: 8,63 kr
 • Socker: 2 %

Core Whey Protein är ett proteinpulver bestående av ultrafiltrerat vasslekoncentrat. Pulvret innehåller låga halter av fett och socker vilket gör det till ett bra alternativ för att gå ner i vikt. Det finns mängder av olika smaker att välja mellan, från de klassiska smakerna vanlij, choklad och jordgubb till exotiska smaker som pepparkaka och cookies & cream. Man erbjuder även lättsötade alternativ samt en helt neutral smak. Vi gillar särskilt chokladbollssmaken, som kanske inte riktigt smakar som en chokladboll, men har en väldigt god chokladsmak. En annan fördel med Core Whey Protein är att det är låglaktos (0,7 g per dl färdig dryck) vilket gör att det funkar även för många laktosintoleranta.

En påse Core Whey Protein innehåller 1 kg och kostar ca 230 kr. Det gör att priset per portion landar på ca 7,50 vilket är ett av de billigaste alternativen. Med tanke på innehållet av hög kvalitet är det i vår mening det mest prisvärda proteinpulvret som finns.

Tittar man på vad Svenskt Kosttillskott kunder tycker om det är det framförallt smaken och konsistensen som hyllas. Även de blixtsnabba leveranserna, ibland mindre än ett dygn, uppskattas. Core Whey Protein har fått 4,3/5 på mer än 1500 recensioner.

Fördelar

 • Mycket prisvärt proteinpulver för viktminskning.
 • Finns hela 15 olika smaker att välja på.
 • Hög proteinhalt och låga halter fett och socker.
 • Finns även som naturell.
 • Ultrafiltrerat låglaktos vasslekoncentrat.

Nackdelar

 • Vissa smaker har lite lägre proteinhalt.
Produkten finns att köpa här:
259 kr
259 kr

3. GAAM 100% Whey Premium 1 kg

Godast - Godaste alternativet som finns i alla smaker du kan föreställa dig och fler därtill.
4,2
Totalt:
4,2/5
Till butiken
(Proteinbolaget)
 • Protein: 74 %
 • Kilopris: 225 kr
 • Pris / portion: 7,50 kr
 • Socker: 8 %

GAAM 100% Whey Protein är ett svenskproducerat proteinpulver som består av vassleproteinkoncentrat. Produkten har en något lägre proteinhalt än konkurrenterna, 74% mot 80%, och innehåller lite mer fett och socker. Sockerhalten är väl kanske något i överkant vad gäller proteinpulver för viktminskning men det funkar ändå. Det här proteinpulvret finns att köpa i över 20 olika smaker och de fem alternativen vi har provat har varit väldigt goda. Pulvret löser sig utan problem i både vatten, mjölk och växtbaserad mjölk.

En påse GAAM 100 % Whey Protein innehåller 1 kg och kostar ca 240 kr. Varje portion kostar därmed ca 8 kr, vilket gör det till ett av de billigare alternativen.

Tittar man på vad Proteinbolagets kunder säger om produkten behöver man inte läsa många recensioner innan man förstår att smaken är det som sticker ut. Även konsistensen, att den inte klumpar sig och att det inte blir någon pulversmak lyfts fram. 100 % Whey Protein har fått 4/5 i betyg på över 900 omdömen.

Fördelar

 • Finns i över 20 olika goda smaker.
 • Med hög andel grenade aminosyror.
 • Tillverkat i Sverige.

Nackdelar

 • Lite lägre proteinhalt.
 • Lite mycket fett och socker.
Produkten finns att köpa här:
225 kr

4. Star Nutrition Lean Whey Protein

Bästa med matsmältningsenzymer - Högkvalitativt proteinpulver med matsmältningsenzymer för extra bra effekt.
4,1
Totalt:
4,1/5
Till butiken
(Gymgrossisten)
 • Protein: 80 %
 • Kilopris: 254 kr
 • Pris / portion: 7,63 kr
 • Socker: 2 %

Star Nutrition Lean Whey Protein är ett proteinpulver bestående av vasslekoncentrat och vassleisolat. Det är dessutom berikat med flera matsmältningsenzymer för att få fart på det metaboliska systemet i kroppen. Det som gör det här proteinpulvret extra lämpligt för viktnedgång är de väldigt låga halterna av fett och socker vilket sänker det totala kaloriinnehållet. Pulvret finns framförallt i exotiska smaker som Blåbär och hallonglass och Jordgubb och vit choklad. Smakerna är goda men man tröttnar lite på dem efter en tids användande. Lean Whey Protein är bland de bästa alternativen när det kommer till lättlöslighet och den färdiga drycken har en väldigt bra konsistens.

En bruk Lean Whey Protein innehåller 900 g och kostar 229 kr. Det gör att priset per portion landar på ca 7,50 kr. Ett mycket bra pris med tanke på att pulvret innehåller vassleisolat som är dyrare att tillverka.

Tittar man på vad Gymgrossistens kunder har att säga gillar de verkligen smaken av det här proteinpulvret samt hur enkelt det löser sig utan att skumma. Lean Whey Protein har fått 4,4/5 i betyg på mer än 40 recensioner.

Fördelar

 • Finns i flera härliga smaker.
 • Tillverkat av högkvalitativa proteinkällor.
 • Låg innehåll av fett och socker.
 • Löser sig enkelt i både vatten och mjölk.
 • Med tillsatta matsmältningsenzymer.

Nackdelar

 • Lite dyrt för att vara stor del vasslekoncentrat.
Produkten finns att köpa här:
229 kr

5. GAAM Pea Protein 1 kg

Bästa veganska - Veganskt alternativ från fullvärdig proteinkälla som smakar helt ok.
4,1
Totalt:
4,1/5
Till butiken
(Proteinbolaget)
 • Protein: 65 %
 • Kilopris: 179 kr
 • Pris / portion: 5,42 kr
 • Socker: 3 %

GAAM Pea Protein är ett svenskproducerat proteinpulver från ärtprotein som är 100 % veganskt. Ärtproteinisolat är en av få växtbaserade proteinkällor som är kompletta. Det innehåller alltså alla aminosyror som kroppen behöver. Ärtprotein är även naturligt rikt på BCAA som gynnar muskelsyntesen. Pulvret innehåller lite mer fett än de andra produkterna vi rekommenderar vilket gör kaloriinnehållet högre. Men fettet bidrar till en ökad mättnadskänsla vilket ändå gör pulvret bra för dig som vill gå ner i vikt. Det här proteinpulvret finns bara att köpa med vanilj eller chokladsmak, där vi uppskattade chokladsmaken mest. Tyvärr är den lite grynig i konsistensen och det döljer sig en dov mjölig smak i bakgrunden.

En påse med GAAM Pea Protein innehåller 1 kg och kostar 199 kr. Priset per portion blir endast 6 kr, vilket är det billigaste av de produkter vi rekommenderar här. Värt att tänka på är dock att den här produkten endast innehåller 65 % protein, till skillnad mot de flesta andra som innehåller ca 80 %.

Tittar man på vad Proteinbolagets kunder har att säga om produkten är det lite delade meningar om smaken. Vissa tycker det är jättegott medan andra inte klarar av att dricka det alls. GAAM Pea Protein har fått 4/5 i betyg på 12 recensioner från användare.

Fördelar

 • Växtbaserat proteinpulver från ärta.
 • Innehåller mycket BCAA.
 • Med mycket kostfiber.
 • Låg sockerhalt.

Nackdelar

 • Innehåller bara 65 % protein.
 • Hög fetthalt.
Produkten finns att köpa här:
179 kr

Jämför våra 5 testvinnare

Här är en snabb överblick över hur våra toppval står sig i en jämförelse. Klicka på en rubrik i tabellen för att sortera produkterna.

Proteinpulver för viktminskning Protein Kilopris Pris / portion Socker Totalbetyg Pris
Proteinpulver - Fettförbrännande 80 % 349 kr 11,63 kr 3.7 % Betyg 4,5 / 5
4,5 / 5
Pris från
349 kr
Core Whey Protein 80 % 259 kr 8,63 kr 2 % Betyg 4,3 / 5
4,3 / 5
Pris från
259 kr
GAAM 100% Whey Premium 1 kg 74 % 225 kr 7,50 kr 8 % Betyg 4,2 / 5
4,2 / 5
Pris från
225 kr
Star Nutrition Lean Whey Protein 80 % 254 kr 7,63 kr 2 % Betyg 4,1 / 5
4,1 / 5
Pris från
229 kr
GAAM Pea Protein 1 kg 65 % 179 kr 5,42 kr 3 % Betyg 4,1 / 5
4,1 / 5
Pris från
179 kr
viktiga faktorer för att välja rätt proteinpulver för viktminskning

Hur man väljer rätt proteinpulver för viktminskning

När du ska köpa ett proteinpulver för viktminskning är det viktigt att du har koll på följande faktorer:

Innehåll

Alla proteinpulver innehåller såklart mycket protein. Mängden protein är också det viktigaste att titta på när det kommer till viktminskning. Men något man måste se upp med är mängden kalorier och framförallt mängden tillsatt socker. För viktminskning bör du hitta ett proteinpulver som inte innehåller mer än 5 % socker. För mycket socker kan istället leda till viktuppgång genom att det påverkar det metaboliska systemet och gör dig hungrigare.

Har du tänkt att använda proteinpulvret som måltidsersättning bör du även se till att det innehåller tillräckligt med vitaminer och mineraler.

Leta gärna efter ett proteinpulver som är tillverkat enligt GMP och HACCP för att säkerställa hög kvalitet på innehållet.

Välj ett proteinpulver som innehåller minst 70 % protein och max 5 % socker. Undvik helst också produkter med stora mängder sötningsmedel.

Smak & Lösning

Ett proteinpulver som bildar klumpar, blir grynigt eller smakar förfärligt är ingen rolig upplevelse. Hur pulvret löser sig i olika vätskor kan man oftast hitta information om ganska enkelt genom att läsa användarrecensioner. Vad gäller smaken är det en högst personlig upplevelse och man kan aldrig veta säkert att man gillar ett proteinpulver innan man själv har smakat på det. Men om de flesta som köper produkten gillar smaken är det ganska stor sannolikhet att också du kommer göra det.

Vi rekommenderar i första hand proteinpulver med bra innehåll som finns att köpa i många olika smaker så det med största sannolikhet finns någon som passar dig.

Proteinkälla

Proteinpulver finns med en rad olika proteinkällor. Det framställs från bland annat mjölk, ägg, soja, ärta, havre och hampa. När det kommer till proteinpulver för viktminskning spelar proteinkällan inte så stor roll hur effektivt det är. Välj helt enkelt det proteinpulver som bäst passar din diet och dina preferenser.

Är du laktosintolerant ska du undvika produkter med vasslekoncentrat och kasein.

Är du vegan ska du välja ett växtbaserat proteinpulver från soja, ärta eller havre.

Har du känslig mage kan hampaprotein vara ett bra alternativ.

Hur mycket kostar ett proteinpulver för viktminskning?

Proteinpuvler för viktminsking kan kosta allt från 200 kr/kg till över 500 kr/kg. Det som främst avgör priset är vilken proteinkälla som använts.

 • Ett proteinpulver för viktminsking i budgetklassen kostar under 300 kr/kg.
 • Ett proteinpuvler för viktminskning i mellanklassen kostar mellan 300 kr/kg och 400 kr/kg.
 • Ett proteinpulver för viktminskning i premiumklassen kostar över 400 kr/kg.

 

Hur man effektivt går ner i vikt med proteinpulver

Att använda proteinpulver kan vara en effektiv strategi för att gå ner i vikt, men det är viktigt att göra det på rätt sätt för att få de bästa resultaten. Här är några tips för att effektivt använda proteinpulver för viktminskning:

1. Använd proteinpulver som en ersättning för högkalorimåltider eller snacks

Att ersätta högkalorimåltider eller snacks med proteinpulver kan hjälpa dig att minska ditt kaloriintag och gå ner i vikt. Många proteinpulver är höga i protein och låga i kalorier, vilket kan göra dem till en utmärkt ersättning för högkalorimåltider.

2. Använd proteinpulver som en mellanmål

Att använda proteinpulver som en mellanmål kan också hjälpa till att minska aptiten och hålla dig mätt mellan måltiderna. Detta kan hjälpa dig att undvika onödigt snacking och överätning.

3. Drick proteinpulver efter träning

Att dricka proteinpulver efter träning kan hjälpa till att stödja muskeluppbyggnad och återhämtning samtidigt som det kan minska aptiten. Detta kan hjälpa dig att bränna fler kalorier och gå ner i vikt.

4. Välj rätt typ av proteinpulver

Att välja rätt typ av proteinpulver är viktigt för att få de bästa resultaten när det gäller viktminskning. Vassleprotein, kaseinprotein och ärtprotein anses vara några av de mest effektiva för att stödja viktminskning.

5. Följ en balanserad och hälsosam kost

Att äta en hälsosam och balanserad kost är viktigt för att uppnå långsiktiga resultat när det gäller viktminskning. Proteinpulver kan vara en del av en hälsosam diet, men det är viktigt att se till att du äter en mängd olika livsmedel och näringsämnen för att hålla dig frisk och stark.

6. Träna regelbundet

Att träna regelbundet är en viktig del av att gå ner i vikt. Att kombinera proteinpulver med en regelbunden träning kan hjälpa dig att bygga muskler och bränna fett samtidigt som det stödjer din hälsa och välbefinnande.

7. Håll dig hydrerad

Att dricka tillräckligt med vatten och hålla sig hydrerad är också en viktig del av att gå ner i vikt. Att dricka proteinpulver kan göra att du känner dig mer mätt och mindre törstig, så se till att du dricker tillräckligt med vatten och andra vätskor för att undvika uttorkning. Om du tränar mycket och blir av med mycket vätska kan det vara bra att använda sig av en vätskeersättning eller ett elektrolytpulver.

8. Var försiktig med tillsatt socker och kalorier

Att välja proteinpulver som är lågt i socker och kalorier är viktigt när du försöker gå ner i vikt. Se till att läsa etiketterna noggrant och välj produkter som är fria från tillsatt socker och onödiga kalorier. Se även till att undvika onödigt småätande under dagen, framförallt saker som innehåller höga halter av socker.

Genom att följa dessa tips kan du effektivt använda proteinpulver för att stödja din viktminskning och uppnå dina hälsomål. Att använda proteinpulver kan vara en effektiv strategi för att gå ner i vikt, men det är viktigt att göra det på rätt sätt för att uppnå de bästa resultaten. Genom att välja rätt typ av proteinpulver, dricka det på rätt tidpunkt och följa en sund kost och träningsplan kan du effektivt använda proteinpulver för att stödja din viktminskning och uppnå dina hälsomål.

Hur fungerar proteinpulver för viktminskning?

När det kommer till gå ner i vikt är det viktigaste att man hamnar på kaloriunderskott.

Ett kaloriunderskott uppstår när du gör av med fler kalorier än du stoppar i dig. Du kan göra det genom att äta mindre kalorier, bränna fler genom träning eller en kombination av båda.

Det finns ett antal fördelar som proteinpulver kan hjälpa dig med när det kommer till viktnedgång. Ett ökat proteinintag kan leda till följande:

 • Ökad mättnadskänsla: Protein gör att du känner dig mätt längre vilket hjälper dig att äta mindre.
 • Förbättrad metabolism: Jämfört med kolhydrater och fett kräver protein mer av kroppen i förbränningsprocessen, både vid nedbrytning och användning. Genom att öka proteinintaget gör du alltså av med fler kalorier.
 • Upprätthållande av muskelmassa: När man går ner i vikt blir man ofta av med både muskler och fett. Genom att äta tillräckligt med protein - i kombination med träning - kan du behålla musklerna vid en viktnedgång.

Vad händer om jag tar proteinpulver utan att träna?

Om det är dåligt att ta proteinpulver utan att träna är inget som man behöver gå runt och fundera på. Proteinpulver kan hjälpa till med viktnedgången oavsett om du tränar eller inte. Men det är värt att påpeka att en person som inte tränar behöver mindre protein än någon som tränar mycket.

Om du inte tränar och tar mycket proteinpulver riskerar du istället att gå upp i vikt genom att du får i dig en mängd extra kalorier. Ska du ta proteinpulver utan att träna bör du äta lite mindre mål mat för att se till att du hamnar på kaloriunderskott.

Hur mycket proteinpulver ska jag ta för att gå ner i vikt?

Livsmedelsverket rekommenderar att ca 10-20 % av ens dagliga kalorier kommer från protein. Det motsvarar minst 50-70 g protein per dag. De flesta proteinpulvren innehåller ca 25-30 g protein per portion.

När det kommer till viktminsking är det viktigt att man inte överkonsumerar. Stoppar man i sig för mycket varje dag, oavsett om det är pizza eller proteinpulver, kommer man inte gå ner i vikt.

Vi rekommenderar att man tar en proteinshakes varje dag, helst i samband med träning, samtidigt som man minskar övriga portioner och undviker småätande.

Så gjorde vi testet

För att komma fram till vilket det bästa proteinpulvret för viktminskning är bedömde vi produkterna efter följande kriterier:

 • Innehåll: Hur mycket protein innehåller pulvret och från vilken proteinkälla kommer det? Hur mycket socker innehåller det?
 • Smak & Lösning: Är proteinpulvret gott? Går det enkelt att blanda i mjölk och vatten utan att det bildas klumpar? Finns det många smaker att välja på?
 • Pris: Hur mycket kostar proteinpulvret? Är det värt sina pengar?
 • Recensioner: Har produkten fått höga betyg från kunderna?
Betygsätt den här artikeln
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
32 röster, Betyg: 5 / 5
robban 1
Robin Johansson
Grundare och nutritionist
Utbildning: Linköpings universitet

Robin är en engagerad och hängiven skribent som brinner för att sprida kunskap om näringslära, kosttillskott, hälsokost, vitaminer och mineraler. Hans intresse för ämnet började tidigt och har sedan dess vuxit till en livslång passion som ständigt driver honom att lära sig mer och dela med sig av sina insikter.

Med sin naturliga förmåga att förklara komplicerade ämnen på ett enkelt och lättbegripligt sätt har Robin hjälpt otaliga människor att få en bättre förståelse för hur rätt kost och näringsintag kan göra underverk för hälsan. Hans ärliga och genuina engagemang för att hjälpa andra att må bättre och uppnå sina hälsomål återspeglas i hans artiklar.